İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
-
@conturavolta ama sınav gerçekten zordu sorular uzun cevaplıydı 70 barajını ben şahsen geçtigime inanıyorum ama geçmemek başarısızlık sayılmaz zorlayıcı bür sınavdı böylesi daha iyi bence zaten hakeden insanlar girer inşallah hayırlısı olur herkes için
-
Arkadaşlar kızılaya en yakın misafirhane hangisidir?
-
@gençişsiz sgk kavaklıdere misafirhanesi internette numarası yazar
-
@rootofallevil hocam ben hiç misafirhanede kalmadım nasıl bir yerdir kaldınız mı siz hiç?
-
@gençişsiz hakimlik sınavı için kalmıştım odaları çok iyi kahvaltı ücrete dahil yalnız kaç gün kalacaksınız ücreti ona göre peşin alıyorlar gitmeden fiyatını sorun bir de memur-memur olmayan ayrımı yapıyorlar ücretlerde
-
Arkadaşlar merhaba, daha önceden hiç mülakat geçmişim olmadı acaba mülakatta ne soruluyor neye çalışmak gerek
-
@şeyhşamil-ps kraaal kazanmis. Respect
-
@rootofallevil hocam çok teşekkür ederim ben yarın iletişime geçeyim o zaman:)
-
Bu kurumlar niye zahmet edipte bir puan-sıra listesi yayınlamaz ki?Yüzlerce kilometre yol gidip 160 dakika boyunca hiç durmadan sayfalarca yazı yazıyoruz.Ama orta da hiç bir şey yok.Cimer e puan öğrenmek için yazmaktan bıktım sürekli
-
@kullanıcı06789 benim de ilk mülakatım olacak ama daha önce bakanlıkta giren bir arkadaşım zarf çekmişti orda kısa cevaplı alanınla ilgili soru oluyordu .herhalde bir kaç tane alanımızla ilgili soru sorarlar birde kurumun kendi kanununuyla ilgili sorabilirler diye düşünüyorum .Ya da biraz daha yoruma dayalı insan hakları ile ilgili sorular olabilir
-
@mhmt4228 hocam ayın 1inde yapılması için kuruma ulaşalım isterseniz Bi arkadaş daha aynı durumda zannedersem en az 3 kişinin bu durumu var
-
@hukukcukişi ben de öyle düşünüyorum teşekkürler iyi çalışmalar
-
Arkadaşlar mülakatta hangi konulardan soru gelmez ne düşünüyorsunuz malum süre kısıtlı?
Şahsen ben mikro makro iktisattan soru soracaklarını sanmam -
@gençişsiz bölümünüz iktisat ya da maliye ise bölümle ilgili konulara biraz bakmakta yarar var. Mülakata az sayıda kişi katılıyor 2 gün boyunca sabah ve öğleden sonra yapsalar ortalama 7 kişi girer. Bu tarz az sayıda alım yapılan kurumlarda mülakat süresi 30 dk olabiliyor. Bu sürenin ilk 5-10 dk sı kendini tanıtma aileni anlatma faslı, işte mesleği tercih nedenleri kariyer hedefi vs kalan süre de mesleğe ilişkin bilgilerin ölçüldüğü sorular kısmı... O süre içinde illaki araya birer soru bile olsa iktisat maliye sıkıştırırlar.
-
@rootofallevil teşekkür ederim hocam.
Yalnız mülakat tek gün olacakmış iibf grubu için bu yüzden süre o kadar uzamaz diye düşünüyorum. Sınav konularından bazılarını eleyeceğim gibi duruyor. -
Arkadaşlar malum mülakatlar geldi çattı şimdiden herkese hayırlı olsun
Ne düşünüyorsunuz hazırlanabildiniz mi?
Ben yeterli düzeyde hazırlanabildim diyemiyorum malesef:( -
Herkes için hayırlısı olsun. Başlık gerilerde kalmasın canlı tutalım. İnşallah sonuçları önce güvenlik soruşturmasını sonra açıklarlar da süreç çok uzamaz, en büyük isteğim
-
@jesist hocam bu olumlu senaryoda iş başı tahminen ne zamana denk gelir?
-
@gençişsiz hocam toplam 52 kişi soruşturmaya girecek çoğu kuruma göre kısa sürmesi gerek tabi ama bu işler belli de olmuyor