İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Sizce mülakat kaç dakika sürer? RTÜK ün mülakatlarını okudunuz mu ? 1.5 dk sürmüş ve alanla ilgili hiç soru sorulmamış
-
@jesist hocam haklısınız ama görece erken bitebilir gibi süreç inşallah
-
@ank01 hocam RTÜK başlığına göz attım ve 5 dakikadan az süren arkadaşlar olmuş ama bence bu mülakatlar yaklaşık 10 dakika sürer belki geçebilir bile
-
Bugün mülakata giren hukukçu arkadaşlar ne sordular mulakatta ortam nasıl ne kadar sürüyor komisyon kaç kişi genel bir bilgilendirme yapabilirmisiniz acaba.
-
@yatko hepinize çok geçmiş olsun. İnşallah herkes için hayırlısı olur
-
@yatko hocam komisyon 5 kişi. Benim 15 dk sürdü ama 5-10 dk süren de oldu Max 15 dk sürüyor. Bizimle ilgilenen kişiler de komisyondakiler de çok rahattı. Fanustan bir kağıt çekiyorsunuz içinde üç soru var, üçünü de düşünün toparlayıp cevaplayın diyolar. O sorular bitince kendileri de soru soruyor. Çok şey soruluyor, gerçekten beklemediğim kadar çok şey sordular 15 dk için.
-
@jesist anladım hocam çok teşekkür ederim. Sorular genel olarak sınav konularındanmı geldi yoksa genel sorular mıydı.
-
@yatko hocam hukukla ilgili hiç soru gelmedi öyle söyleyebilirim, sorular sadece insan hakları ve hukuk felsefesi ile ilgili aşırı ayrıntı sorulardı. Sizin alan hukuk felsefesi sormaya müsait midir bilmiyorum ama kolay gelsin yarın için.
-
@jesist yani sınav konularındaki anayasa ceza gibi hukuk soruları gelmedi demek istedim.
-
@jesist anladım hocam sağolun kurumun kanununa ve insan hakları hukukuna bakmak lazım o vakit.
-
@jesist hocam geçmiş olsun öncelikle
Saat kaç gibi başladılar ve içeri nasıl bir sıra ile aldılar acaba? -
@gençişsiz teşekkürler hocam. 9.20de başladı, bir kişi ortalama 10-15 dk sürdü. Öğle 12ye geldiğinde 10. Kişi çağırılmıştı. Ve sitede açıklanan başarı sırasına göre çağırıyorlar
-
@jesist hocam çok teşekkür ederim
-
Merhaba arkadaşlar.Ne zaman açıklanacağı konusunda bilgisi olan var mı.Güvenlik soruşturmalarının sonuçlanması beklenecek mi
-
Bugün mülakata giren arkadaşlar sorabilir mi acaba sonuçların ne zaman açıklanacağını
-
Mülakattan sonra çok sessizleşti buralar
-
@hukukcuuu evet keşke süreç ne zaman sonuçlanır soran olsaydı, şahsen benim heyecandan aklıma gelmedi yoksa soracaktım.
-
Evet aklımıza gelmedi malesef.Güvenlik soruşturması formu aldıklarına göre bunun sonuçlanması beklenirse kısa sürede açıklanmaz diye düşünüyorum ben.Ama bakıldığında toplamda 52 kişi az aslında
-
Dün iibf den girenlerin mülakatları nasıl geçti acaba.Kurum bana genel olarak çok sıcak geldi gergin bir ortam yoktu hiç
-
@hukukcuuu hocam bence de sıcak kanlıydılar. En azından fanustan soru çektiriyorlar. Bu bile artık nimet sayılıyor. Referans etkisi kesin olur ama mülakat performansına da bakılabilir gibi hissettim. Yine de 2 aydan önce açıklanabileceğini düşünmüyorum. Devlet işi gücü bırakmış güvenlik soruşturması yapıyor. Uzm yardımları uzman olabilmek için biz işe girebilmek için vs vs. On binlerce kişinin soruşturması sürüyormuş emniyette. Ne zaman sıra gelirse artık.