İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Hayırlı olsun arkadaşlar
-
Mülakat tarihleri çakışan arkadaşlar kurumu arayıp ayın 1inde yapılmasını talep etsek nasıl olur Bi anlayış gösterilir belki
-
Şükürler olsun arkadaşlar ben de kalmışım mülakata herkese başarılar diliyorum
Göremediğim için soruyorum herhangi bir evrak yollanacak mı? -
@hukukcuuu sizin ne oldu ?
-
Benimde olmuş çok şükür hayırlı olsun arkadaşlar
-
Hayırlı olsun dostlar, mülakatta başarılar kazananlara
-
@paretowilfredo üstad eyvallah Allah razı olsun
Kuruma yönelik meslek tanıtımı var mı hazırda ben göremedim de onu da bir sorayım dedim. -
@gençişsiz Malesef dostum. Çok bilgi olmadığından hazırlayamamıştım. Şu an biraz daha mümkün, ilgileneceğim
-
Benim de oldu arkadaşlar kazanan arkadaşları tebrik ederim bu listedeki sıralamada başta başarı sırası diyorya puanlar yüksekten düşüğe doğru mu acaba
-
@hukukcukişi benimde oldu tebrik ederim sizide
-
@paretowilfredo eyvallah üstad sağolasın
-
Sadece kazananların listesi mi açıklanmış puanlar yok mu
-
@metehan evet sırayla açıklanmış ama puanlar yok ben öyle gördüm
-
@hukukcuuu Hiç şeffaflık yok bi kaç kez baktım liste de adım da yok
-
@hukukcuuu teşekkürler bende tebrik ederim bence başarı sırasına göre sıralanmış
-
Kazanan herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaslar
-
Sonuçlar hepimize hayırlı olsun çok şükür kazandım. Yanlız benim öz elestirimdir bence 70 barajını uygulamadılar. 27 kişinin mülakata kalması bence haksızlık keşke daha az kişi kalsaydı kazanan arkadaşların şansı artardı. Bu konu hakkında cimere yazacağım. Herkese iyi akşamlar.
-
@conturavolta bilemedim hocam çok zor bir sınav değildi. Notu çok kıt vermedilerse bence çıkmıştır 28 kişi ( ha niteliklimiydi o tartışılır)
-
kazananlara tebrikler sözlü sınavda aramızdan 7 kişi hayırlısıyla burayı kazanmış olacak:) kurum insan hakları alanında akademik çalışmalar yapmak isteyenler için ideal bir kurum. uzmanlık için gerekli şartları sağladıktan sonra insan hakları alanında doktora yapıp üniversitelerde insan hakları konusunda dersler verebilir, söyleşi sempozyum konferans vb etkinliklere katılabilirsiniz, üstelik kurum kanunu da buna cevaz veriyor
-
Kaçla kaldığımızı bilseydik bari tamam sınavımız kötü geçti ama puan yayınlasalar ne olur yani bir de kurumun adı insan hakları ve eşitlik. En başta bu kurumun puanları yayınlaması ve şeffaf olması gerekirdi