İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Bugün de açıklanmadı arkadaşlar
-
@hukukcuuu valla tihek için baya heyecanla bekliyorum hocam eli kulağındadır bence
-
@gençişsiz İnşallah bende heyecanla bekliyorum gerçekten sınav da klasik olunca insan bilemiyor.Sizde hukuktan mı girdiniz
-
@hukukcuuu bilinemezliğin yarattığı kuşku zamanla heyecana dönüşüyor. Yok hocam ben iibf grubundan girdim
-
@gençişsiz Anladım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
-
@hukukcuuu inşallah hocam amin
-
Hukuktan girenlerin nasıl geçti acaba sınavı
-
@hukukcuuu benim çok kötüydü hiçbir beklentim yok
-
@hukukcuuu benim kötüydü üstad. bazı soruların cevabı çok uzundu 2.5 puana göre, öyle olunca çok motivasyon sorunu yaşadım
-
@hukukcuuu hocam bi anda 3 yeni ileti görünce açıklandı sandım ya:)
Ben de cevap vereyim sorunuza fikirlerim fazlasıyla değişken sınava dair:( -
Loading...
-
@yiğityılmaz hocam loading olan ne sonuçlar mı?
-
Ya sağolun arkadaşlar herkes birşeyler yazmış en azından bu bekleyişte fikir alışverişinde bulunmak güzel, teşekkür ederim.Benim de kendi adıma orta halliydi 2-3 sorum tamamen boş gibi pilot karar usulü ve tek taraflı deklarasyon olan soru.bazı sorularda da tam açıklayamadım gibi sanki belediye bütçesi,ifade özgürlüğü gibi sorularda.Kağıtlar nasıl okuncak acaba her soru da 2.5 puandı biraz da buna bağlı olacak.Bazı ceza hukuku sorularında bi sayfa çerçeve verilmişti cevap için ve sadece 2.5 puan bu da ilginçti bence.Birde kurşun kalem kullanılmasına anlam veremedim kendi adıma
-
@gençişsiz Haklısınız valla keşke açıklansaydı hayırlısıyla Birde açıklanınca puanlar açıklanır mı acaba yoksa btk gibi başarılı başarısız mı yazar
-
Başlık hareketlenince sonuçlar açıklandı sandım.
-
@hukukcuuu bence puanları açıklarlar aksi halde sınav baya yanlış yorumlamaya fırsat doğurabilecek türdeydi
-
@rootofallevil Ben biraz hareketlendirmek istedim arkadaşlar pek konuşulmuyordu forumda bayadır
-
@gençişsiz il göçte açıkladılar mı hocam?
-
@namı-diğer hocam bildiğim kadarıyla açıklanmadı ama açıklansa haberimiz olurdu forumdan
-
@yiğityılmaz evet duyum felan mı aldınız açıklanıyor mu