İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@metehan 28 kişiyi dolduralım derlerse barajın 70 in altında olur
-
@nam-ı-diğer hocam Allah bilir ne desem yalan olur
-
Bizimki de tahmini hocam dediğimiz gibi açık uçlu olması cevaplarımızı nasıl değerlendiriceklerine bağlı. Ama görünen o ki yüksek kapatmayacak.
-
@namı-diğer hocam benim 28 ile 30 doğru arası tahminen ancak daha yüksek yada daha düşükte gelebilir.
-
il göç sınavı testti galiba arkadaşlar kaç kişi girdi ve kaç günde açıklanmıştı?
-
@namı-diğer hocam sınav testti 8 9 günü bulmadı açıklanması sınava giren yanlış hatırlamıyorsam 650 700 arasında kalmıştı
-
@gençişsiz teşekkürler hocam.hukuk ve iibf(siyasal) toplamda 215 kişi.sınav bir de açık uçlu.muhtemelen en geç bu ayın sonuna kadar açıklanır diye tahmin ediyorum.
-
@namı-diğer hocam bence kaç hoca okuyacak ona bağlı ama bana göre de mart sonunda belli olur
Rica ederim hocam -
Yazılı sınav sonucunu tihek sayfasından mı duyuracaklar üniversite sayfasından mı?
-
@rootofallevil Sen kesin buradasın kardeşim içime öyle doğdu. İçin rahat olsun.
-
@mülayim-sert keşke be hocam ama hiç sanmıyorum 10-11 soru boş bıraktım yazdıklarımdan da max 55 puan gelir.
-
@rootofallevil Arkadaşım o hiç belli olmaz. İnşallah de maşallah olsun.
-
Arkadaşlar sessizliği az da olsa bozdum kusura bakmayın ama bu hafta açıklanır mı sonuçlar ne düşünüyorsunuz?
En kötü ihtimalle inşallah haftaya açıklanır gibi hissediyorum ben. -
Evet arkadaşlar ne zaman açıklanır bir fikri yada duyumu olan var mı acaba merakla bekliyoruz️ Buralar kaç gündür baya sessiz
-
Üniversite il göç uzman yardımcılığını baya hızlı açıklamıştı.Aynı performansını gösterirse fazla sürmemesi lazım
-
@metehan hocam ybü yü pek sevmesem de sınav açıklama hızını takdir ediyorum ve umarım yine aynı performansı gösterir bizi de zor geçen bekleme sürecinden kurtarır
-
@gençişsiz uzun süreçler sayesinde bilgimizin yanı sıra sabrımızı da ölçüyorlar
-
@metehan bu da sınavın bir parçası olabilir belki:)
-
Sınavla sonucuyla ilgili hiç umutlu olmadığım için pek ilgilenmiyorum
-
İnsan çok umutlu olmasa bile merak ediyor umarım hepimiz için hayırlısı olur arkadaşlar