İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@rootofallevil Bana da öle geliyor o yüzden inş puan verirken kıt davranmazlar
-
arkadaşlar merhaba,çok hareketsiz burası tahminen kaçla ya da kaç doğruyla kapatır? Önceki sayfadaki 40 soruyu baz alarak doğru sayılarımızı yazıp bir liste oluşturalım mı?
-
@namı-diğer hocam nasıl okuyacakları belli değil liste yapmak işe yarar mı?
-
Arkadaşlar açıklanması 1 ayı geçmez değil mi daha fazla merak içinde bekleyemem:)
-
yine de bi öngörü olabilir bence.
-
@gençişsiz bence geçmez,2-3 hafta içinde açıklarlar diye tahmin ediyorum zaten 1 hafta oldu
-
@namı-diğer hocam inşallah dediğiniz gibi olur ybü genelde hızlı okur ama bu sefer klasik olduğu için bilemiyorum
-
@namı-diğer hocam ben saymadım hiç kaç alacağımı merakla bekliyorum
-
ben 40 soruyu değerlendirdiğimde 28-29 doğru bekliyorum.tahminim 70 -80 aralığında kapatacağı.(her soru 2,5 puan olarak değerlendirildiğinde)yani 70 e kadar düşebilirde hiç belli olmaz ama 80 üstüne çıkmasını zor görüyorum.Herkes doğru aralığını yazarsa bi fikir edinebiliriz.ben başladım.28-29 doğru bekliyorum.
-
burdaki arkadaşların 3te 1 i doğru tahminini yazsa sınavla ilgili bi veri oluşturabiliriz belki arkadaşlar.
-
Ben 18 19 doğru bekliyorum.
-
arkadaşlar siz o kadar doğru bekliyorsunuz ancak okuma komisyonunun değerlendirmesine bağlı, beklediğinizin altında alma durumu da var.
-
bir önceki sayfada paylaşılan sorulara göre alabileceğim max 55-60 puan yönetmeliğe göre hareket ederlerse baraj 70 puan ve 70 puanı geçen 28 kişi çıkmayabilir yok eğer ilana göre hareket ederlerse 28 kişilik kadroyu doldururlar
-
@rootofallevil evet deiğin doğru pru kardeşim demek istediğim bizim açımızdan bi tahminde bulunmak mutlk herkesin 40soruda kesin puan alırım dediği sorular vardır boş bıtaktığı ya da puan gelmez diye tahminde bulunduğu.
-
Valla arkadaşlar ben çekimserim cevapları kontrol etmedim de pek ama berbat da değildi sınavım
-
@gençişsiz tahmini kaç gelir hocam
-
Sınav klasik ve zor olduğu için bence düşük kapatır.Bazı soruların cevabı açık ama bazı sorular muallaktı.Muallak sorularda okuyanın insafına kalmış.Ayrıca çoğu kişinin boş bıraktığı sorularda olmuştur.Benim de 3 boşum vardı.
-
@metehan aynen hocam boş bırakıp yetişmeyen de oldu bir de sınav komisyonun değerlendirmesine kalmış bi kaç soru da var. Benim tahminim baraj 70olursa baraj puanına yakın kapatacağı.
-
@nam-ı-diğer direk baraj puanıyla kapatabilir.Çünkü 4 kat aday mülakata kalacak ama bu sınavda 70 i geçmek zor olduğu için 4 kat aday kalamıyabilir
-
Yönetmeliğe tekrar baktımda şöyle bir madde var.
d) Yazılı sınav puanı, sınavın klasik usulde yapılması halinde Giriş Sınavı Komisyonu başkan ve üyelerinin yüz tam puan üzerinden verdikleri puanların aritmetik ortalaması alınmak suretiyle tespit edilir.
Acaba 70 in altına barajın düşme imkanı var mı?