BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@economicus hayır hocam 2016 p3 2 sene geçerliydi ve kabul edilmedi. bu işkur alımları farklı. mesela adalet bakanlığı stajyer kontrolörlük için sadece 2018 istiyor. kurumdan kuruma fark ediyor.
-
Yazıldıysa yazıldı demeniz yeterli, gözden kaçırmışımdır. Tek bir ilana mı başvurulacak acaba?
-
@adamslani06 evet hocm öyle söyledi arkadaşlar. Tek ilan mış
-
P34 sıralama 40 YDS 90, mülakata yeter mi ?
-
İktisat mezunları hangisine başvuracaksınız? Forum olarak tercih çarpıklığına uğramayalım
-
Arkadaşlar kamu mezunuyum.Uluslarası ilişkiler/siyaset bil. ve u.arası ilişkiler bölümüne başvurablir miyim?Bazı arkadaşlar olur diyor bazı arkadaşlarımız olmaz diyor?
-
@namı-diğer uluslararası ilişkiler yazan bölümlere başvurmazsiniz diye biliyorum. Kamu yönetimli kadrolara başvurabilirsiniz.
-
@arven16 hocam size p28 li bi ilan var düşünürmüsünüz? Ona göre bende işletmeden başvuracamda
-
@mrnobody yds'niz var ise yds isteyen yerlere başvurun. diğerleri yüksek kapatabilir.
-
@ottovbismarck
Gerek var mı? -
Maliye yds li p20 kaça düşer
-
Arkadaşlar şimdi biz işçi mi olucaz
-
@beton-şaban aynen hocam kulağa hoş gelmiyor olabilir ama daha avantajlı.
-
@beton-şaban işçi olacaksın ve 657 tabi olmayacaksın.
-
@simón-bolívar hocam ilanda yazıyor. Nasıl kabul edilmedi? 2016 yılındaki ilanda hem 2015 hem 2016 geçerli yazıyor. Neyi gözden kaçırıyorum?
-
@simón-bolívar 2016 p3 2 sene geçerli olduğu işte b grubu için. Uzmanlık kadroları değil. O yüzden kabul edilmemiştir. Şimdi anladım ne demek istediğinizi ama benim dediğim bi önceki yılın yani 2015 in puanları 2 yıl geçerli olduğu için hem 2015 hem 2016 kabul edilmiş
-
@economicus hocam bilmiyorum da önceden uzmanlık için p3 ile çağrıyormuş. öyle yazmışlar. ben bilgilendirme amaçlı yazdım, isteyen başvursun tabi.
-
arkadaşlar p4'ten başvuracak olan var mı? ayrıca mülakat süreci hakkında ve nelere çalışmamız gerektiği konusunda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.
-
P30 siralMa 32 acaba gelir mi
-
İlana başvurabilen oldu mu? Bende aralık YDS’yi sistem görmüyor.