BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@chia87 geçen sene yanlış hatırlamıyorsam hepsi ankaraydı. Yapracık ve bilkent olarak yerleri farklıydı sadece
-
@köyün-ağası bölümlerin hepsinin birbirine denkliği var. başvurabilme ihtimali var.
-
@hahamas en iyisi basvuru baslayınca kurumu aramak
-
@köyün-ağası kurumlar bi halt bilmez. sen başvur bence farketmezler bile.
-
@hahamas müalakatı da geçtik diyelim iş diplomaya gelince yanlış beyan diye geri çevirirlerse kendimi yüksek bir yerden atarım 85 küsür puana gelir mi yds istemeyen bölümler
-
@köyün-ağası mülakattan önce istiyorlar diplomayı
-
@economicus hocam sizce 657 ye tabi taşra uzmanlığımı yoksa botaş uzman yard. Mı ?
-
@economicus öylede belge falan teslim ederken sıkıntı çıkmasından korkuyom
-
İşçi olarak alıyorlar şartları nedir bilgisi olan var mı
-
30 gunluk deneme suresinden sonra isten cikarma durumu olur mu acaba?
-
@köyün-ağası hocam daha önce bir çok yerde başka bölüm yazmasına rağmen başvurdum mülakatta da bölümüme şaşırdılar. istenilen bölüm olmadığı için. bende denkliği var deyince hee tamam dediler. pek bir sorun olmadı. bir tanesini kazandım hatta ama gitmedim sözleşmeli diye. tecrübe olsun diye gitmiştim.
-
@hahamas eyvallah kardeşim başvuralım bakalım
-
@köyün-ağası ama sorumluluk kabul etmiyorum yine de söyleyim ben yine bölümüm dışı yazacağım senin gibi.
-
Geçen sene başvurular 2017 puanıyla alım yaptı. Fakat 2016 ile başvuru yapanlar oldu. Böyle olunca 2016 puanla başvuranların başvuruları iptal oldu. Mağdur olmamak için şartlara uygun başvuru yapılmalı. Eski başlıkta puanlar da paylaşılmış.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/2745/botaş-i̇şçi-alımı-2017/102?page=6 -
@köyün-ağası hocam ilanda sadece iibf yazan , iktisat-maliye diye birlikte olan ve sadece maliye yazan yerlere başvurabilirsiniz.
Eğer sadece iktisat ya da maliye olmayan başka bir alanda başvuru yaparsanız şartları karşılamadığınız için sürecin herhangi bir yerinde red yersiniz bence kendi bölümünüze başvurun hakkınız yanmasın -
@maxmin sağolun hocam
-
geçen sene p3 ile başvuru yapıldı ve sadece 2017 kabul edildi. bu sene de benzer bir alım oldu işkur üzerinden, orada da sadece 2018 kullanıldı bildiğim kadarıyla. @MaxMin
-
@köyün-ağası başvuramazsın
-
İşletmeciler nereyi kestirdi gözüne. Bu başlık fazla sessiz sanki. Herkes puanını aldı pusuya mı yattı yoksa
-
@onuktekin 2016 puanı 1 yıl geçerliydi çünkü. 2016 yılındaki ilanda teknikerlik dışındaki kadrolar için hem 2015 hem 2016 puanlarıyla başvuru yapılmış. O halde 2017 puanları da geçerli oluyor