BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@öğrenci başvurubilirsiniz
-
@ceteris öncelikliler listesi daha önce kitlerde çalışıp işten ayrılanlar demişti forumda birisi ama hakkında net bilgim yok. Geçen seneki alım Ankara ağırlıklıydı o yüzden yorum yapamıyorum maalesef
-
@simón-bolívar üzdü buradan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
-
@aybala, içinde söyledi: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
kadroların kaç katı çağırılacak acaba
-
-
@jan-vesely peki tek tercih hakkı mı var. Bundan eminmiyiz? İlanda göremedim de
-
@mrnobody tek tercih dediler hocam
-
2018 puanı olduğuna emin miyiz ya geçen sene ben de mülakatına girmiştim. Ahh be.
-
Iktisat mezunu sadece iktisat kadrolarina mi basvururabiliyor?
-
@economicus kaçla kapatmıstı gecen sene puanlar yada bu seneye ilişkin bşr tahmininiz varmı ?
-
@adam-simith İİBF kadrolarıda var hocam
-
@economicus mülakatı nasıldı hocam normal alan mı sordular sadece , bu arada sadece 2018 puanı değildir 2017 hala geçerli sonuçta
-
@chia87 90la kapatan da vardı 83le kapatan da. Yine guy gibi biraz şans. Tahminim yok hocam ya. Ne desem yanlış olur
-
@maxmin sadece alan sordular arada zeka sorusu gibi farklı sorular da sormuşlardı. Komisyon iyiydi bence genel olarak. Kazanamasam da iyiydi
-
@economicus yds puanınız var mıydı?
-
Geçmiş ilanlara baktım da alan puanı istememiş hiç,sadece p3 istiyorlarmış bizim başvuracağımız ünvanlar için. Bence bu sefer puanlar baya düşer özellikle yds isteyenler.
-
@economicus 83 ankara varmıydı peki hocam? Bir de herkes 2-3 kişilik ilana yüklenip 1 kişilik ilanlar boşta kalabilir mi diye de düşünüyorum
-
@sdinc94 bence alan puanı daha yüksek kapatır hocam.cünkü p3 herkesin alan puanından daha düşüktür
-
Maliye mezunuyum iktisat alanından başvuru yapabilirmiyim
-
@köyün-ağası sanmıyorum hocam