BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
arkadaşlar ben hala göremedim nereden bakıyoruz
-
@economicus listede misin hocam?
-
@ezo anladım hocam .
-
Bu ilan geçen sene de vardı sanırım. Tecrübeli arkadaşlar olası mülakat tarihleri ve süreç hakkında bilgi verirse seviniriz.
-
@arven16 hocam ben geçen sene de girmiştim ama hatırlamıyorum gerçekten. Evrakları kontrol edip bilgi aktarmaya çalışırım. Ama sürek diğer kurumlara göre çok hızlı ilerlemişti.
-
Arkadaşlar bu mülakatlarda ne soruyolar alan mı gk gy mi
-
@issiz-0 hocam önce iş kurun sitesine giriş yapın, iş başvurularım kısmına girin, oradan başvuru no kısmına basınca açılan sayfa nihai liste var ona tıklayın liste orada var.
-
İlanda başvuru kabul edilip nihai listede olmamak ne demek arkadaşlar anlamadım
-
@ankaragüçlü teşekkür ederim hocam çok sağ olun
-
@ozge93 nihai listede mulakata kalmaya hak kazananlar var.
-
arkadaşlar bana mail gelmedi ama mesaj geldi. mülakata girecek tüm arkadaşlara başarıları diliyorum. biz şimdi belge teslimi vs için botaş'tan haber bekliyoruz değil mi? herhangi bir bilgiye ulaşamadım bu konuda sitelerde.
-
0,2 puanla kaçırdım. mülakata girecek arkadaşlara başarılar. Ne diyim üç beş kişilik ilanlara başvuruyoruz sağlık olsun.
-
@samet06 sizin başvurduğunuz yer kaçla kapattı hocam ?
-
@mrnobody hocam böyle kaçırmanızın nedeni bazı kişilerin gereksiz yere kontenjanı doldurmasından kaynaklanıyor. sağlık olsun hocam, daha iyi kapılar açılsın
-
Arkadaşlar şimdi botaşı aradım. Görevli telefon vs ile bilgilendirme yapılmayacak bundan sonraki süreci duyurulardan takip edeceksiniz dedi. Öncelikle belge teslimi olacakmış daha sonra mülakat tarihi belirlenecekmiş. Tahmini olarak zaman sordum ama değişiyor cok uzayabilir, erken de bitebilir sadece siteyi takip edin dedi.
-
@issiz-0 aynen öyle. Zamanında guyu da 0.2 puanla kaçırmıştım ve sınavda nerdeyse her sınıfta beş on kişilik gelmeyenler varmış. Bu da öyle olacak muhakkak ama ne diyebiliriz ki vardır bi bildikleri.
-
@mrnobody Hocam bu nihai liste illa mülakata kesin kaldıkları anlamına gelmiyor işkur başvurusunda diyordu ki liste botaşa gidecek kurumun özel kriterlerine uymayanlar değişebilir diye düşünüyorum.
Özel şartlar vardı başvurularda -
@uzmanavukat avukatlık için mi uzman yardımcılığı için mi mülakata çağrıldınız hocam? Konuyu takip eden başka hukukçu yok galiba?
-
Arkadaşlar botaşta uzman yardımcısı arkadaşı, tanıdığı, vs. olan varmı? İkramiye de aldıklarını duymuştum. Maaş ve ikramiyeleri ne kadar bilen var mı?
-
@north-remembers hocam demek istediğiniz, başvurusu kabul edilmeyen olursa listeyi tekrar güncelleyip bi sonraki kişiyi dahil edebilecekleri mi?