BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@acctuerrx Ankara doğalgaz ihracat da 65 le kapattı hocam 1. ile 8. Arasında 25 puandan fazla var gerçekten ilginç bi durum..
-
Mühendisliklerde durum nedir hocam?Eem Adana ceyhan 2 kisilik yds li kadro 88 ile kapatmis.
-
P12 kaçla kapatmış acaba?
-
@akademili Bence Adana daha güzel, talep olmamasına çok şaşırdım
-
@ultrasfelicita yds 70 isteyen ankara endüstri müh 88 le kapattı
-
@ezo iyi bir kuruma benziyor
-
@fg94 iktisat için p15 olan mı ?
-
Kurum belgeleri ne zaman isteyecek. Kendi sitesinden paylasacakmıs mail gelmeyecekmis diye bir duyum aldım dogru mudur?
-
@kpssa34 evet o
-
P34 puan türünden doğalgaz ihracat kadrosu kaç puanla kapattı bilen var mı çok merak ediyorum
-
Mülakat tarihleri ne zaman belli olacak, belge teslimi falan olacak mı?
-
Arkadaşlar botaş daha henüz mülakat tarihleri ve istenilen belgeler ile ilgili duyuruyu yayınlamadı. Ne zaman yayınlayacaklarına ilişkin duyumu olan var mı?
-
Bu belirsizlik bizi verem eder Lavinya...
Nazım Hikmet Ran.. -
Duyuru yayınlanmış arkadaşlar 28 Ocak'a kadar posta yolu ile veya elden istenilen belgeleri teslim etmeniz gerekiyor.
-
Hocalar, aday tanıtım formunda ki eğitimler burslar seminerler kurslar kısmına tüm eğitim hayatınız boyunca gittiğiniz dershaneler vs hepsi yazılacak mi yoksa ekseriyetle daha genel bir şey mi istiyor acaba ?
-
formu biraz düzenlememiz lazım sanırım. Kpds diyor bir yerde en altta 2005 tarihi var vs
-
@falcon9 Hocam ne formu bu? Bir şeyler kaçırmış olabilir miyim?
-
bilgilendirme formunda var
-
Hem mezun belgesi hem diploma fotokopisi niye isterler ki...
-
@ottovbismarck aslında mezun belgesi bizzat e devlet tarafından verilen bir belge. Yani devlet güvencesi var işin işinde. Adayları ne diye diplomayla, fotokobisiyle, fotokopinin onayıyla uğraştırırlar anlamıyorum.