BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
Memurlar. net de önceki yıl alım sürecini okudum. 5 yıl süre ile başka kuruma geçmeyeceğine dair sözleşme imzalatmışlar ayrıca ayrılma durumunda yüklü miktarda tazminat varmış.
-
@maxmin bilgisayarda hocam
-
@öğrenci teşekkürler
-
Formun başında el yazısı dediği için o soruyu da el yazısı ile cevapladım ben.
-
Yedek olayı var mıydı acaba bilgisi olan var mı?
-
@ezo Linki yollar mısınız bir hocam özelden? 5 yıl taahhüt işi ilginçmiş.
-
@aroma yedek var
-
@samet06 hocam 0.5 ile kacrdim galiba olmaz da takip etmekte fayda olar diye düşünüyorum. Nasıl oluyo bilginiz var mi
-
Arkadaşlar kurumdan beklentileriniz kısmı en az 1 sayfa olacak demişler. Ancak ben 1 sayfayı bile tam dolduramadım sizce sıkıntı olur mu?
-
@öğrenci o kadar cok şey araştırdım ki gece, hangi sayfasında gördm inanın bulamam :))) ama 6 yıl önce açılan bir başlıktı
-
@giordanobruno teslim için giden birine Yarım sayfa bile olur demişler kasmayın doldurmak için
-
@aroma hocam listede yoksanız tekrar çağırma olmuyor. Mülakat sonucu olarak asıl kazanan kadar yedek oluyor.
-
Geçen seneki forumu inceleyerek süreç hakkında bilgi edinebilirsiniz. Belli bir aşamadan sonra whatsapp grubu kurmuştuk. Ama önemli bir şey yoktu. Önemli olan bilgi mülakatların hepsi bittikten 21 gün sonra açıklandı sonuçlar ve gvs beklenmeden işe başladılar
-
@samet06 teşekkürler bilgi için hocam. Peki 5 yıl ayrılmama şartı gerçek mi?
-
@ezo hatırlayamadım hocam. 3 veya 5 yıl şartı var ama
-
Mülakatın ingilizce olma durumu nedir bilgisi olan var mı
-
@eray123 öyle bir duyum mu aldınız hocam
-
@kara tanıdıgım bir kisi var giren türkce yapmıslar
-
Türkçe mülakatlar
-
Bu arada bende iş deneyimi konusuyla alakalı bilgi almak için aradim. Üniversite zamanı ek gelir elde etmek için kısa süreli işlerde çalıştım,acaba yazmama gerek var mı diye. 10 yıldan fazla enerji sektöründe calismissaniz iş deneyimi kismini doldurun yoksa boş kalabilir diye bilgi verdiler.