BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@dilek teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar en az 1 sayfa yazan başvuru nedeni ve beklentilere nasıl başlayacağımı bilemedim yazan arkadaslar yardımcı olabilir mi ?
-
@gazi3 ben motivasyon mektubu şeklinde yazdim, internette örnekleri var.
-
@sdinc94 hocam hangi numarayı aradınız acaba?
-
1 sayfayı dolduramıyorum. Uzuuun uzun yazanlar neler yazmış olabilir ki? 3 soru var zaten
-
@ezo hnm uğraşmayın doldurmak için byk byk yazın. çok yazı olucak okuncağını bile sanmıyorum ben
-
@dilek öyle yapayım hocam
-
Arkadaslar belge teslimin son tarihinden sonra ne zamana mulakat tarihlerini verirler bilgisi olan var mi? Bazi kurumlar hemen 1 hafta sonraya mulakat koyuyorlar. Daha onceki yillarda nasil olmus bilgisi olan var mi?
-
Birşey dikkatimi cekti işkurun sitesinde yayınlanan nihali listede en alt sol köşede listede olan birinin adı var cok dikkat cekmeyecek bir yerde.bu ne demek bilgisi olan var mı ?
-
Listeden bir arkadaş geçen yılın kamu yönetimi puanı birincisiydi ve Tika'ya kabul edilmişti. Şimdi botaş listesinde gördüm. Tika'dan mutlu değil mi acaba ?
-
Arkadaşlar mülakatlar ne zaman olur duyan bilen var mı ? Marta sarkar mı ki ?
-
@akademili yüzde 90 Mart'ta kalacak zaten. Belge kontrolleri filan Şubat ortasını bulur, nihai listeler ve mülakat tarihlerinin açıklanması derken, en erken Mart'ta başlar gibi geliyor bana.
-
@acctuerrx umarım öyle olur..
-
@akademili Başvuru evraklarını verirken sordum planladığınız bir tarih varmı diye. Henüz belirli değil ilanlari takip edin dediler. O yüzden ben de en erken şubat sonu olabileceğini düşünüyorum.
-
Evrak teslimi bugün mü son ?
-
@samet06 oyle biliyorum ben de bugun basvuracagim ama sitelerinde liste ve hemgi belgeleri istedikleri yazi kaldirilmis.
-
@uzmanavukat aynen hocam aradım ama ik çok yoğun 1.30da arayın dediler
-
Arkadaşlar ilana basvuru devam ediyormu netim yokdu da yeni girdum ilani iksat mezunuyum
-
@zdrn, içinde söyledi: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
Arkadaşlar ilana basvuru devam ediyormu netim yokdu da yeni girdum ilani iksat mezunuyum
evet ama bgn son günü
-
@zdrn basvuru için degil mülakata kalanların belge teslimi icin son gün bugun