BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@dilek tesekkur eserik dilek hanim
-
@kara basvuru yapamiyormuyum simdi
-
@zdrn HAYIR. Mülakat için belge teslimi son günü bugün. Başvurular Ocağın dördünde bitti...
-
@zdrn yapamazsınız malesef 4 ocak'ta bitti basvurular
-
@evandro sözleşmeli dediğiniz girecek personeller için mi? girersek kadrolu olmuyor muyuz?
-
Arkadaşlar bi sorum olacak size. Başlığı takip edemedimde konuşuldumu bilmiyorum. Ben ankara yds siz üç kişilik ilana başvurmuştum 0.2 ile kaçtı. Muhtemelen önümde bi kişi vardı. Acaba başvurusu kabul edilmeyip bi sonraki adayın çağırılması gibi durumlar oldumu herhangi bir ilanda?
-
@mrnobody belgeleri gönderdik ancak kimlerin kabul edildiği henüz açıklanmadı.
-
@uzmanavukat hocam yine sözleşmeli oluyorsunuz ama sözleşmeli olma sebebiniz daha iyi ödeme verilebilmesi. Maaş gerçekten iyi diye biliyorum bir arkadaşım bırakıp hakimliğe geçti parasal anlamda arada bin TL oynamadı demişti.
-
@evandro anladım hocam çok teşekkür ederim.
-
arkadaşlar mülakat tarihlerinin açıklanmasındaki uzamanın sebebi nedir biliyor musunuz? güvenlik soruşturmasını önceden yapmıyorlardır heralde değil mi? tüm sınavlardaki sürelerin böyle belirsiz olması çok kötü gerçekten ya üstelik bi kaç kuruma birden başvuru yapmak zorunda kalıyoruz ve belki de boş yere başkalarının sırasını alıyoruz gerçekten anlam veremiyorum. üstelik biz de kendi programımızı yapamıyoruz.
-
@uzmanavukat geçen sene ilan ve mülakat arası 2 ay varmış ama bu sene ne olur bilemiyorum. Evet malesef dediğiniz gibi bir durum yaşanıyor
-
@ezo demek ki daha uzunca bir süremiz belirsiz geçecek. sağolun hocam bilgilendirmeniz için
-
@uzmanavukat öyle görünüyor hocam bir şey öğrenirsek burdan paylaşım yapalım
-
@ezo Hocam süreç son alimdaki gibi islerse bugünlerde mülakat tarihleri aciklanip haftaya da mulakatlarin başlaması lazım. Mulakatlar da 186 kişilik bir alımdan dolayi 15 gun gün sürse Şubat'ın sonu gibi süreç biter.
Malum 2 aylık sürenin başlangıcı 31 Aralık çünkü. -
@sdinc94 bende öyle umuyorum hocam zaten 20 gün gibi bir sürede de sonuclar açıklanmış. Kazananların başlaması cok sürmez bu durumda. İnşallah kazanırız.
-
Beni Salı günü eksik belge için aradılar. En geç haftaya kadar mülakat tarihlerini açıklarlar diye düşünüyorum.
-
@ezo hocam nasıl 20 gün güvenlik soruşturması yapılmış ak mı
-
@dhmi bilmiyorum hocam önceki süreçte böyle olmuş
-
İibf için toplam kaç kişilik alım vardı bilen varmı?
-
@ezo tşk ederim bekleyip göreceğiz