BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
Sırf bunun için saatlerce yol gitmek durumunda kalacağım. Gerçekten çok ilginç.
-
12-BOTAŞ’IN PERSONEL ALIM İLANINI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENDİĞİNİZİ, BOTAŞ’A BAŞVURU NEDENİNİZ VE BEKLENTİLERİNİZİ AÇIKLAYINIZ: (En az bir sayfa olacak şekilde yazılacaktır.)
Var mı evraklarını hazırlayan arkadaşlar, bu kısmıda el yazısıyla mı yazıyoruz neler yazdınız
-
@maxmin evraklar hazır ama bu soru için nereden başlayacağımı bilemiyorum.
-
vukuatlı nüfus kayıt örneği kişi mi aile mi alıyoruz acaba? Tüm aile bireyleri olacak mı yalnızca kendimiz mi?
-
-BOTAŞ’IN PERSONEL ALIM İLANINI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENDİĞİNİZİ, BOTAŞ’A BAŞVURU NEDENİNİZ VE BEKLENTİLERİNİZİ AÇIKLAYINIZ: (En az bir sayfa olacak şekilde yazılacaktır.)
Buna nasıl başlayacaksınız? İlk cümle gelse gerisi gelecek de
-
@acctuerrx ben sadece kendim için aldım
-
arkadaşlar bugün yeni başlamış bi uzman yardımcısi ile konuşma fırsatım oldu genel olarak Ocak 2019 itibariyle uzman yardımcısı 6300 TL.maaş artı 2 tam 4 yarım maaş ikramiye olarakta geçen parayı totalde 12 bin TL olarak yani yaklasik aslinda 2 tam maas ikramiye ali yorlar o para da Ocak temmuz bi de galiba Kasım da 4 bin şekilde odeniyormus ayrıca ptt karta 2300 TL giyecek yardımı yapılıyormuş anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapilabiliyormus belki gıda alışverişi de yapılabilir ondan emin değilim yds tazminatı kamu ile aynı ayrıca müdürlükler şehir dışında olduğu için lojman imkanı var evliler 150 TL bekarlar ise 350 TL kira aidati oduyormus bu arkadaşimiz ekim de Hatay 4 yolda başlamış yani para biriktirmek isteyen için daha güzel bi iş alternatifi olmaz dedi harcayacak yer yokmus
-
@gölkentli Özelleştirilmesi vb. olaylara ne diyor hocam ? Bir de mülakatı nasıl geçmiş? Ne soruluyormuş ?
-
mühendisler de aynı maaşla başlıyormuş Ayrıca sahada çalıştıkları için tehlike tazminatına benzer bir ödenekleri varmis ayrıca yol harcırah alıyorlarmış
-
Botaş 2 yıldır ilana çıkıyor az da olsa... Bu Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı(TPAO) neden hiç ilana çıkmıyor acaba...
-
@öğrenci özelleştirilmez dedi. öyle bi ihtimal olsa bile petrol kısmı ozellesemez dedi ırakla olan anlaşma öyleymiş devlet eliyle almaları gerekiyormuş ama çok zor ihtimal dedi o p3 ten girmiş bana ordan sordular ayrıca bi kaç iktisat sorusu sormuşlar size ne sorarlar bilmiyorum malum farklı puan türleriyle aldılar bu sene. ayrıca 3 yil sonra tez burda da varmış yazıp uzman olunuyor eğer iyi çalışırsan 5 yıl sonra müdür olabilirsin hatta 10 yıl minimum gerekir daire başkanlığına kadar önün açık dedi
-
@gölkentli iç çektim. Mikemmel
-
taşra başlayan iyiyse merkezde bile çalışabilir dedi çok zor olmaz dedi başka ile geçmek ama o da yeni başlamış netice de en az 3 yil çalışmak lazım başladığınız yerde
-
@gölkentli Teşekkürler hocam. Enerji çalışmak için güzel bir alan. Hakkımızda hayırlısı.
-
@öğrenci hocam seneye de inşallah çıkar değil mi alıma ona göre istatistik puanımı yükseltiyorum inşallah bölüm bazında alım yapıyor çünkü
-
@north-remembers Burası hakkında pek bilgim yok hocam. Onun için maalesef yorum yapamıyorum.
-
Arkadaşlarformdaki yazılacak olan paragrafı kaç kelime yazdınız? 320 kelime sizce yeterlimidir?
-
@öğrenci rica ederim güzel bi kurum gerçekten ha bu arada mülakat videoya alınıyormuş bu da güzel itiraz etmek istersek ortada bi delil olmuş olur
-
@keynes-baba hocam el yazısı mı bilgisayarda mı yazdınız ?
-
Telefon numarası yok mu bilgi almak için arasak