Kamu ilanlarina basvurular hakkinda...
-
Arkadaslar kisitli bir alim surecinden geciyoruz...Acilan sinavlarda sinava basvurup ya evrak teslim etmeyen ya para yatirmayanlar nedeniyle işe girmeye ihtiyaci olan kisilerin hakkina girilmesin...Calismak istemediginiz kurumlara basvuru yapmayin lutfen... sizin begenmediginiz kurumlara girmek isteyip ihtiyaci olan birsuru insan var... son sansi olan kisiler var... zaten mulakat sonuclari da aciklanmiyor acilan kit ilanlara da ayni kisiler basvuruyor...
Sirf kritik puanda olanlar basvurmasin yada gelmesi muhtemel olan puanlara sahip kisilerin referans bulup işe girecegi dusuncesi gb sacma sapan bir dusunce ile o kisilerin siralama / mulakata girmemesi icin gitmesede sinava basvurup kul hakkina giren hak yiyen arkadaslar icin KAMUYA GIRISTE 2 YIL BOYUNCA SINAVLARA BASVURMASIN
Basvuracak kisinin belki son hakki belki 1 sene sonra 35 yaş kriterine takilacak basvuramayacak bu kisilerin hakkina girip insanlarun hakkini yemeyin / yenmesjn
Bunun bir yaptirimi olsun ve o kisiler kamudaki alimlara 2 yil boyunca basvurmasin...
-
Keyfiyete karşı böyle bir şeyin destekcisiyim.
-
@atam2811 aynen... ayiptir gunahtir son hakki olanlar var
Kisitli gelen ilanlar ve onceden yapulip aciklanmayan mulakatlar var
Keyfiyete basvuranlar engellensunHem idare zarar ediyor hem insanlar magdur oluyor
-
@yamanoglan, içinde söyledi: Kamu ilanlarina basvurular hakkinda...
Arkadaslar kisitli bir alim surecinden geciyoruz...Acilan sinavlarda sinava basvurup ya evrak teslim etmeyen ya para yatirmayanlar nedeniyle işe girmeye ihtiyaci olan kisilerin hakkina girilmesin...Calismak istemediginiz kurumlara basvuru yapmayin lutfen... sizin begenmediginiz kurumlara girmek isteyip ihtiyaci olan birsuru insan var... son sansi olan kisiler var... zaten mulakat sonuclari da aciklanmiyor acilan kit ilanlara da ayni kisiler basvuruyor...
Sirf kritik puanda olanlar basvurmasin yada gelmesi muhtemel olan puanlara sahip kisilerin referans bulup işe girecegi dusuncesi gb sacma sapan bir dusunce ile o kisilerin siralama / mulakata girmemesi icin gitmesede sinava basvurup kul hakkina giren hak yiyen arkadaslar icin KAMUYA GIRISTE 2 YIL BOYUNCA SINAVLARA BASVURMASIN
Basvuracak kisinin belki son hakki belki 1 sene sonra 35 yaş kriterine takilacak basvuramayacak bu kisilerin hakkina girip insanlarun hakkini yemeyin / yenmesjn
Bunun bir yaptirimi olsun ve o kisiler kamudaki alimlara 2 yil boyunca basvurmasin...
-
Dostum her ne kadar yaptığımız iş, populist olup buna direkt destek olmayı gerektirse de özellikle sınava giremeyecek ya da mulakata gidemeyecek kişilerin kasıtlı olarak gitmeyecek/girmeyecek kişilerden ayrımı mümkün olmadığı için böyle bir yaptırımın uygulanmasının da farklı mağduriyetlere yol açacağını düşünüyorum. Kimsenin imkanlarını bilme imkanımız yok.
Bu kişi çok ihtiyacı olan belki parasını denkleştiremediği için sınava gidemeyen birisi olabilir. Onu iki yıl hayallerinden uzaklaştırmak da çok adilane değil.
Başka mücbir sebepleri olan insanları da bilme imkanımız yok.
Şu öneri daha makul olabilir, ilgili Kurum kendi sınavları ile alakalı olarak yaptırım uygulayabilir. Ancak tüm kamu alımlarından yasaklamak da çok kişinin hayatını karartır.Bir diğer nokta ise yine hedefin asıl yönünden sapması sorunu bence. Kişiler hedef alınırsa özellikle 2018 Sayıştay Sınavı sürecinde gördüğümüz gibi çok fazla sığ yorum ve saldırıya şahit oluruz. Burada asıl sorun ki benim de haberini hazırlama kararı aldığım bir konu;
"Kurumların elindeki kadro ile bütün sene bekleyip, yılın son haftası ilan yağdırması. Diğer sınav süreçlerini hiç umursamadan ilana çıkması, sınav açıklanma, mülakat açıklanma ve atama süreçlerinin çok çok uzamış olması gibi yapısal sorunlar" hedef alınmalı ki çözüm tabana yayılarak herkesin refahına hizmet etsin.
Sayıştay sürecinde gördük, suçu olmayan kişilere yapılan onlarca itham sadece görüntü ve gönül kirliliği ortaya çıkardı. Bu mantığı da doğru bulmuyorum dostum.Saygılar sunar, iyi forumlar dilerim
-
@paretowilfredo ustad soyledigib bazi seylere katiliyor bazilarina tam olarak katilamiyorum vatandasin birisi sirf 88 87 89 gb puanlilar referans bulup ise girecek diye mulakata gitmese de basvurmus ve kul hakkina girnistir dolayisiyla bu dusuncedeki kisiler işe girmeye siddetle ihtiyaci olanlarin hakkini gaspetmislerdir
35 yas olayi zaten magduriyet yaratiyor 2016dan sonra kisitli ilanlar aciklanmayan mulakatlar guvenlik sorusturmalari derken ve ilanlari bekleme kisacasi olaganustu yasanan olaylar nedebiyle bir magduriyet olustu
Oyuzden kurum bazli olarak bir yil iki yil basvurulari alinmasin ya da bu surecler goz onunde bulundurularak yaş bi kac yaş olsun esnetilsin
-
@yamanoglan Yaş kısmına değinmeyi unutmuşum dostum, o konuda şu olağanüstü uzun süreçler yaşanırken daimi olarak yapılamayacaksa bile, şu dar günlerde yapılabilir bence de. Uzayan süreçler sınırdaki çok arkadaşımızı mağdur etti, buna katılıyorum.
-
@paretowilfredo ustad bunu kurumlarda dile getirebilirmisin peki yada onerin var mi enazindan yas sarti sirf bu yuzden dolayi dolan arkadadlar icin
Ozellikle 2016 dan sonra surec cok yavasladi alim olmadi ve ustune ustluk kurum yapilanmalari vs
Girisimde bulunulsa sonuc alinir mi veyahut bu hususta destek olurmusun ? Bu sekilde magdur olanlara vs -
@paretowilfredo 2016 ile 2018 arasi +3 yil seklinde ilave bir gecici madde ile yapilabilinir
-
Dostum her tür sorununuzu özel muhabbetlerde iletiyorum konuştuğum insanlara. Bu da dahil buna. Haber yaparak dile getirerek de desteğimizi sürdürürüz her zaman ki gibi
-
@paretowilfredo eyvallah ustad en kisa zamanda bu tarz bir haber yapilir insallah tercihini yap sitesinde
-
Bir yıl önceden sınav takvimi belirlensin,kadrolar doldurulsun.kimse onune gelene basvurmaz.