29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@atam2811 senin kanun teklifine 200 mv demiş olma ihtimalini düşündün mü hiç?
-
@mülkiyeli-1, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@atam2811 senin kanun teklifine 200 mv demiş olma ihtimalini düşündün mü hiç?
Hocam salla genç onlar daha
-
Ben soruyu kanun teklifi olarak okuduğumu başka böyle okuyan olup olmadığını sordum. Soru tartışmak gibi bir niyetim yok, o yüzden yok 1 diyeni de gördüm ya yok buranın tadı kaçtı bunlar komik şeyler. Neyse kalın sağlıcakla.
-
@murky Anayasa değişiklik teklifi dostum muhtemelen hatırlayamadın ya da dalgınlıkla göremedin
-
@murky şu an ben bile hatırlamıyorum
-
@gazi3 Katılım durumuna göre erken açıklandığı da oluyor hocam.. Aralık yds mesela 1-2 hafta erken açıklandı.
-
Valla ben de bir sorunun cevabını 1 milletvekili yaptım ama soruyu hatırlamıyorum her şey birbirine karıştı cevabı milletvekili olan soru var mıydı galiba ben de soruyu yanlış okudum
-
Vergi hukukunda terkin sorusu VUK md 115 e göre: Maliye bakanlığı yetkisini mahalline devredebilir.
-
@nomethod bu soru daha önce çok soruldu cevap hep vergi dairesi müdürüydü hiç bir itirazda olmdı bu güne kadar bende sınav esnasında başkan ve müdüre gitti elim ama soruyu daha öncekilerden hatırladığım için sadece müdür yatım hayırlısı artık
-
Arama sorusu vergi dairesindekilre sordum aramaya istaden tarhiyat verilmez incelemeye istinaden arama yapılır dediler yani tarhiyat nedenleri vergi inceleme raporu takdir komusyon kararı yoklama fişi ve var olan defter kayıt ve belger gözönüne alınır dediler
-
Defter tutma değilde defter kayıtları deseydi daha açık olurdu soru tutma kelimesi çoğu kişiyi yanıltmış
-
@kafdağınınarkası dostum ÖSYM hangi cevabı kabul eder orasını bilemem tabiki . Ama vuk 120 diyince kafam karıştı müdür ve başkan dedim eğer vuk 120 demeseydi direk müdür derdim.
-
@kafdağınınarkası Dostum vergi dairesindekilerden müdür dışında hangisi inceleme yapmış?
-
ÖSYM tatil günlerinde de sonuç açıklıyor. Acaba bugün erişime açılır mı sorular? Verdiğimiz cevapları unutacağız artık
-
@kafdağınınarkası Kanun sistematiğinden çıkıyor o sorunun cevabı bir kaç sayfa önce paylaştım.
-
@nomethod ösym nasıl soru soruyor kaç gündür arştırıyoruz kesin cevap şudur diyemiyoruz
-
@mr-aday defter tutma mı yani
-
@rootofallevil vergi dairesindekiler cevaba arama dedi ama ösym ne der o önemli
-
@rootofallevil Defter tutma o sorunun cevabı
-
Yoklama ve inceleme (7. Kısım)
yoklama (1.bölüm)
vergi incelemeleri (2.bölüm)
Arama (3. Bölüm)
Bilgi toplama (4. Bölüm)