29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@gossen
BEN SORUYA GÖRE VE ŞIKLARA GÖRE KONUŞTUM -
@fc-real-gdp ı. gossen yasası
-
-
@toranj Hocam bunu ben de oyle yaptim. Dogru olma ihtimali var miymis?
-
@gaye hangi soru hocam
-
@toranj danistay ilgili dairesi dedim ben de ama sanirim yanlis. tertemiz yanlis demek istemissiniz sanirim:)
-
01.01.2019
-
@frekoza06 hocam ben danistay ilgili dava dairesi dedim ama metin kaya hocamız vergi dava dairesi kurulu dedi genel teblig oldugu icinmis
-
1 gün bitti 1 yıl atladık ama tartışmalar devam ediyor değerli hakim adayları hepinize şans diliyorum bana nasip olmadı ama hakeden kazansın.
-
Danıştay sorusunun da tartışılmaması lazım bence. Tebliğin sadece ankarada geçerli olacağını açık ner şekilde belirtmiş olsaydı ancak o zmn Ankara idare mah denebilirdi. Çünkü ülke geneli değilde bölgesel olanlar danıştayda açılmıyor uygulanacağı yerdeki idare mahkemesinde açılıyor. Ama soruda böyle birşey yoktu. Danıştayda açılırdı dava. Tabi dediğiniz gibi vergiyle alakasızda olabilir. Ama iddk yoktu şıklarda.
-
@misirabbas Ben daha şimdiye kadar bölgesel düzeyde maliye Bakanlığı tebliği görmedim.
-
İddk olsa kafa karışıklığına neden olabilirdi.
-
Dostlar anayasadaki soru kanun teklifini mi anayasa değişikliği kanun teklifini mi soruyordu? Ben çok net olarak kanun teklifi hatırlıyorum, neden böyle oldu ki.
-
@murky ben de anayasada öngörülen kanun teklifi diye hatırlıyorum.Hatta iki defa baktım o soruya.
-
@mülkiyeli-1, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@murky ben de anayasada öngörülen kanun teklifi diye hatırlıyorum.Hatta iki defa baktım o soruya.
Ben de en az 3 kez baktım hocam çok basit geldi çünkü soru sınav esnasında.
-
@murky, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Yani cvp ne diyorsunuz?
-
kaçla kapatır acaba hiç kestiremiyorum en kolay cepte dediğim sorulardan bile emin değilim artık şurayı okuduktan sonra
-
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@murky, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Yani cvp ne diyorsunuz?
1 hocam bana göre.
-
@mülkiyeli-1 anayasa değişikliği için diyordu
-
@bydaler ben öyle hatılıyorum ama sizin dediğiniz de doğru olabilir tabi.Sorular yayınlanırsa göreceğiz inşallah.