29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@1umut amin inşallah
-
@ehss benim de 60/23 sırlar 147 demekki gk gy daha iyi puan getirmiş
-
@öğrenci girmedim hocam
-
Gk : 18
Ortak alan : 30
İdari:30
Sıralama:320 -
Her şerde vardır bir hayır.
-
Çok şükür mülakata kaldık tam olarak beklediğim gibi geldi kazananlara hayırlı olsun. Kazanamayanlar için hiçbir şeyin sonu değil. Geçmiş kaymakamlık ve Sayıştay sınavlarının ikisini de 1 soruyla kazanamadım sonrasında hakimlik nasip oldu. 2016 idari yargı sınavı ve son sınav sonucumu paylaşıyorum 2016 sınavına hiç çalışmadan girmiştim aldığım sonuç ortada geçen 2 yılın ve KPSS birikimiyle bu sınav nasip oldu. O yüzden kazanamayan arkadaşlar pes etmesin nasibiniz bir yerde sizi bekliyor önemli olan ne kadar zor olsa da çalışmaya devam etmek. Herkesin hakkında hayırlısı.
-
iptali beklenen sorularla alakalı bir şey olmadı. olmalı mıydı sizce?
-
@mac ooo çok iyi kardeş. Benim de 25 64 19.olmuşum
-
@dzndr evet paylasilmisti vergide bir soru vardi instagramda gormustum sinirda kalan arkadaslarin dikkatine diye paylasmislardi
-
@sınavsınavsınav geçici tutuklama sorusu, şart işlem sorusu, vergideki gecikme faizi sorusu. bence yine gidenler olacak mahkemeye. o yüzden 300-320 bandı 2 yıl sonra mülakata davet edilirse şaşırmasın
-
@dzndr aynen ve ihtimale birakmasinlar bence kendileri gerekli yerlere basvursunlar bence
-
Bizim listede kacinci sira ve ustu kaldi acaba mulakata. Bir sonraki sinava gireceklere belki bir veri olur diyecegim ama seneye foruma uye sayisi daha fazla olur buyuk ihtimal.
-
@sınavsınavsınav sorulara itiraz etmesekte dava açabiliyor muyuz arkadaşlar
-
@dzndr hocam şahsi fikrim iptal edilecek soru yok. cezadaki 3 yıl sorusunu ben de yanlış yaptım ama bence sınav soruları temiz
-
gkgy: 27d / 3y
ortak alan: 29d / 6y
idari yargı: 25d / 10y81net
79.55puan
sıralama: 459 -
Listeyi birle mi çarptık =(
-
Arkadaşlar cevap veren olmadı ama bir daha sorayım ham puanı düşen var mı?
-
@qrats olmadı mı senin
-
@köyün-ağası ilk 300 gerekiyordu mülakat için 459. olmuşum ben malesef olmadı.
-
ham puanım geldi.. hiç SS eklenmemiş.. 27/55 80,86