29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@aslan-reyiz evet asıl önemli olan seviyesi ne durumda genel olarak bu sınavın. Çünkü 2015 2016 sapmalarinda siralamalarinda fark var mesela. 2016 daha kolay olmus biraz. Bu sınav eger ki genele celiskili gelmisse daha düşük de olabilir ya da tam tersi
-
Kaymakamlık benzeri sınav oldu diyebilir miyiz?
-
@yorgan1071 86,06
-
@corleone bana öyle geliyor ki sandığımız kadar yüksek yüksek puanlar olmayacağı . Şurda 80 üstü diyen taş çatlasın 40 kişi çıktı. Ki yüksek olanlar hemen hevesle yazar ama kaldı farkındaysaniz daha da kimse yazmıyor o yüzden geneli 75 80 dogru bandı bence
-
Bence sinav 2016'dan kolay degildi.Benim tahminim 23-55'in belki 22-55 hatta 23-54'un mulakata kalacagi yonunde.
-
Burada alan ve gkgy sapması önemli.Bazen 60-19 kazanırken 52-27 kazanamıyor.Doğru sayısı aynı olan iki arkadaşımdan biri kazanamadı alan ağırlıklı olan kazanmıştı.Bu sınava göre durum ne olur bakalım.
-
@fc-real-gdp sag olun hocam. sizi tebrik ederim. hayirli olsun.
-
hocam ben 25-54 ile 2016 da80,99 ile 515. oldum . buradan bir arkadaşımız 24-55 yaparak 82.2 ile 345. olmuş ilk 50-500 arası yığılma olur bence .
-
@aslan-reyiz hocam çünkü bir ham gkgy sorusu 0,666 bir ham alan sorus 1.142 puan değerinde. 17 gkgy dogrusu 10 alan doğrusuna esit. 27 gkgy 50 alan ile 10 gkgy 60 alan doğrusu aynı puan getirir sapmasız.
-
Herhalde en kritiklerden biri de benim. Gk-Gy 27, Alan 55. Sizce ne olur arkadaşlar?
-
Bir de bu sene idari yargiya giren aday sayisi yari yariya azalmis.Her ne kadar hakimlik hedefi ciddi olan adaylar tekrar girmis olsa bile umudu kirilip gecen sinavla beraber bu amactan vazgecen aday sayisi da fazla gibi duruyor.O yuzden sinavin 2016'ya gore hem biraz zor olmasi hem de aday sayisinin yari yariya azalmasi sebebiyle mulakat icin gerekli olan dogru sayisinin biraz(2-3) dusecegini dusunuyorum.
-
@avexer, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
hem
Hocam imza atarım yazdıklarınıza baştan aşağı müşterek düşünüyoruz.
-
facebook ta da herkes yüksek gözüküyo bu biraz korkunç değil mi
-
@avexer dostum benim 23 56 ama sınırda kalacamı düşünüyorum
-
@sarsilmaz 2015 de benim28 e 54 tü 88 geldi 132 sen rahat girersin
-
Sonuncu aday 23 57 olabilir 80 doğru
-
@corleone kaymakamlık ta da mı herkes yüksek gözüküyodu hocam
-
@ecem ben itiraz edeceğim şart-inşai işlem sorusuna. Daha önce hiç itiraz yoluna gitmedim nasıl yapıyoruz biliyor musunuz? Bu arada bu soruya çık fazla değer itiraz edecek kişi var.
-
@avexer Aynen öyle hocam. Bu belirsizlikler içerisinde herkes evvela bir yerden başlayıp daha sonra hakimlik /kaymakamlık/Merkez Bankası gibi sınavlar için çalışmayı planlıyor. Dolayısıyla tek bu sınava hazırlanan kişi sayısı azdır.
-
2016da ortak alana neredeyse hic calismamistim, o bölümü yorumlayamiyorum o yuzden. Ama bence idari yargi alan kismi 2016ya gore daha celdirici ve kafa karistiriciydi.
Bi de 2016da sorular aciklanmadi, eminim o donem de sorular aciklansa ortalikta yuksek netler dolanir cogu kisinin morali bozulabilirdi. Sorulara ilk bakinca kesintisiz 3 saat agladim ama suan icime bi umut girdi. Dua kaderi degistirir derler duayla bekleyelim