29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@toranj, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
facebook ta da herkes yüksek gözüküyo bu biraz korkunç değil mi
Kaymakamlik sinavindan sonra facebook'ta ne derece yapanlar turedi.Bircogu malum yayinlarin reklamini yapiyordu.Sinavlar aciklandiktan sonra hepsi kayboldu ortadan.Bu forumu referans alabilirsiniz bence kaymakamlik sinavindan sonra cok saglikli cikarimlar oldu.
-
Aslında kaymakamlık gibiydi sınav
-
26 gygk, 54 alan şansı nedir acaba? bari üstadlar bunu da yorumlayın
-
@avexer gerçi dediğiniz gibi hocam facebookta daha çok bi ego yarışı var. burası daha gerçekçi ve burada bu işin üzerine ciddi manada eğilen arkadaşlar var bu hangi sınav olursa olsun
-
@toranj İlk günlerde baya yüksek kapatır deniliyordu, çünkü sınav kolay görüşü hakimdi. Ama biraz sakinleşince ve sorular paylaşılınca hatalar çıkmaya başlandı yavaş yavaş. Sorularda ösym tarafından tamamen açıklanınca ortalamalar düştü. Bir de şu var; kaymakamlıkta doğru sayısı değil net önemli. Normalde 400 kişi mülakata kalacaktı ama sonuçlar açıklanınca görüldüki mülakata kalan 400 kişi çıkmadı yani 70 netin üstü 370 civarı kişi vardı galiba. Bir de sınava 24 bin kişi girmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ona rağmen puanlar baya düşüktü.
-
@dzndr olabilirim kardeşim neden olmasın kaymakamlık ve sayıştay sınavı sonuçlarını gördükten sonra her an her şey olabilir ümidini yitirme sen
-
@dzndr gelir diye düşünüyorum benim
-
@dzndr birde bana göre kaymakamlık sınavından pek farkı yoktu.
-
@nomethod Hocam ne olmustu o sinavlarda? Hem burada hem sosyal medyada netler cok yuksek. Buradakilerin dogru oldugunu dusunuyorum ama buranin disinda da herkes cok iyi yapmis.
-
21 57 ne olur çok mu zor
-
2016 sapmasına göre benim puan 82.6 çok kötü bir yerde kalıyorum
-
@kitap-kokusu benimde 21 57 valla çok merak ediyorum girer miyiz kalır mıyız herkes baya yüksek yapmış
-
Elli kişilik bir veri listesi çıksa aşağı yukarı düzey belli olur. Buraya katılanların %80 i ilk 500 e girecek kişiler zaten.
-
@kafes66 İnşallah gelir
-
@nomethod ömrümde girdiğim en garip sınavdı. sadece değişiklere dair bir sınavdı. resmi gazete uzman yardımcılığı gibiydi
-
Puan listesinde adi olmayanlar doğru sayilarini ve puanlarini paylaşip listeye son halini vererek analiz yapabiliriz
-
@kitap-kokusu inşallah lakin umudum yok 2016 sapmaya göre 82 geliyor sınırdan kalacaz gibi geliyor. Keşke biraz daha düşük kapatsa
-
@gaye hocam face e çok bakmayın inanın çoğu doğru değil kişi belki (hatta kesin) mülakata kalacak ama kalmasına rağmen en az 2 doğra fazla söylüyor ben şahit oldum böyle durumlara en azından bu site daha gerçekci birde burada sorular açıklandıktan sonraki ilk iki gün yazılanlara inanın.
-
Cekinmeyin arkadaslar ne kadar cok puan paylasan olursa o kadar saglikli yorum yapabiliriz kacla kapatacagina dair.
-
Arkadaşlar tahminimin arkasındayım. Ham puanı 81 ve üstü olanlar umutlanabilir. Geçen sınavda 79.14 ham puan ile 430 küsürdü sıralamam.