29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@geneldüğümler sorunun kafada hiç olmaması durumunu çok iyi anlıyorum, benim de üç soru yok öyle. Hayırlısı olsun inşallah ss etkiler, vergiden umutluyum tek yanlışım var, bir soru da hiç yok nerde bilmiyorum
-
@mühlet, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@geneldüğümler sorunun kafada hiç olmaması durumunu çok iyi anlıyorum, benim de üç soru yok öyle. Hayırlısı olsun inşallah ss etkiler, vergiden umutluyum tek yanlışım var, bir soru da hiç yok nerde bilmiyorum
benımde vergide 1 yanlısım var..Borclar ve vergıde bayagı ıyıymısım ama tabi benı kurtarmaya yetmedı..Insallah bu 21 arkadasımızın 21 ide mulakatı gecer .Diğer sınav ıcın bize bilgi aktarıyor olur.Depresyona gırdım suan 21- 50 ile..ama bu sonuc benı cok hırslandırdı ücretsız ızın alıp ders calısmayı düşünüyorum kurumdan....
-
@pecheur 75D-25Y ve bence idari hakimlik gibiydi çok çok öncüllü kısa sorular ama ikilemde bırakan sorular
-
Arkadaşlar daha önce itiraz yoluna giden var mı, nasıl bir süreç var, bilgi verebilir misiniz?
-
@yorgan1071 79.14 Ham puan
-
@kafes66 öyle görünüyor dostum. Ama 79 u bulan bir sonraki sınavda 89 u da bulur. Çalışmaya devam kardeşim. Pes etmek yok:)
-
@kendinehakime bence böyle düşünmeyin, hayatınıza normal devam ederken belli aralıklarla çalışın ara ara açıp okuyup, taze tutun bilgileri o önemli bence
-
@nomethod Çok teşekkür ederim. Ben de açıkçası bu sınavın da çok yüksek kapatacağını düşünmüyorum.
-
@hakimikaymakam bir dahaki sinav ne zaman olur Allah bilir
-
@mühlet Bir form var. İnternett ÖSYM itiraz dilekçesi diye aratırsanız karşınıza çıkacaktır. Yalnız yarın son gün. Sınavdan sonra 3 iş günüymüş. Ben de bir soruya itiraz edecektim; ama İstanbul'dayım . Dolayısıyla yetişmez.
-
@mühlet İnşallah hocam ben inanıyorum olacağına
-
birdaha ki sınav ne zaman olur sizce???
-
@kendinehakime hakimlik için bir şey diyemem ama eylülde büyük bir değişiklik olmazsa mevzuatta kaymakamlık sınavı gelecek o daha garanti
-
@nomethod, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@kendinehakime hakimlik için bir şey diyemem ama eylülde büyük bir değişiklik olmazsa mevzuatta kaymakamlık sınavı gelecek o daha garanti
haziran için hakımlık olabılır dıyenler vardı .Umarım olur ıkısıne de gırecegım..
-
@kendinehakime hocam iş ile birlikte yürütmek epey zor biliyorum. Uykusuz gözlerle işe gitmek, içten içe “ya he he kesin kazanırsın” diye düşündüklerini bildiğin ve seni demoralize etmek için uğraşan bir iş yeri ortamın varsa hele.Ama her şey inanmakla başlıyor ben öyle düşünüyorum en azından. Kendime de diyorum şimdi olmazsa birdahakine, ama elbet olacak. Çalışmayı bırakmayın.
-
@kendinehakime yani hocalardan bu duyumlar çıkıyor. Ve genelde yanlış oluyor ( öğrenci toplama için ) 2016 dan bu zamana kadar 6-8 kere falan geldi öyle diyim.
-
@efe_yakup hocam 23 50 gorunuyor benim ham puan 72.4 oluyor galiba.
-
@geneldüğümler, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@kendinehakime hocam iş ile birlikte yürütmek epey zor biliyorum. Uykusuz gözlerle işe gitmek, içten içe “ya he he kesin kazanırsın” diye düşündüklerini bildiğin ve seni demoralize etmek için uğraşan bir iş yeri ortamın varsa hele.Ama her şey inanmakla başlıyor ben öyle düşünüyorum en azından. Kendime de diyorum şimdi olmazsa birdahakine, ama elbet olacak. Çalışmayı bırakmayın.
çok istedim bu yıl olmasını ama beni iş hayatım engelledi..Herseyde hayır vardır dıyorum yoksa kendımı bırakırsam cok uzulecegım..Yarından ıtıbaren calısmaya baslayacagım tekrar:(
-
Ham 79.3 2016 sapmasıyla 82.6 sınır 300.kişi 83 küsür puan alır
-
@çıkmadıkcandan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@kendinehakime yani hocalardan bu duyumlar çıkıyor. Ve genelde yanlış oluyor ( öğrenci toplama için ) 2016 dan bu zamana kadar 6-8 kere falan geldi öyle diyim.
Hazıran yada eylul ekım farketmez 2019 yılında da acılsında .Dogru soyluyorsunuz ogrencı toplamak ıcın sureklı sınav gelecek dıye ortaya atılıyor..