29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
İyice psikolojim bozulmaya başladı. Hatırlamadığım 2 sorumu direk yanlış kabul ettiğim halde 24/56 diyorum ama bilerek uçuk sayılar söyleyen varsa gerçekten Allah'a havale ediyorum. Sırf doğru olan sonucumu yazabilmek için kaydoldum şu forumada.
-
@minikistan evet düzenlerken farkettim bende. Fakat bunun iki ihtimali var . Birincisi her sınavda olduğu gibi cok yüksek olanlar puanlarını rahatlıkla her yere duyurur ama mesela bence 70 80 doğru aralığı susuyor belirtmiyor. Ya bundan dolayı. Ya da ikinciside güven durumu tabi. Onu da bilemeyiz ne yazık kii
-
@ens01 bende o yüzden kayıt oldum size gelebilir üzülmeyin
-
@ahmtdmn kaymakamlık hakimlik sayıştay dedim ama guy da 86 ile kapattığı da oldu
-
@kubra111 şüpheli sorular dogru sayılıp yazılmışta olabilir ben şüpheliyi yazmadım yoksa 80 dogrum vardı kötüye göre kendimi hazırlıcam iyi çıkarsa sevinci yüksek olur
-
@oa80 hocam 2013 te girdigimde guy a çıkmış soruları sorup duruyorlardı hala öyleyse o sınav bir kriter olamaz
-
@dzndr anlıyorum,hakkımızda hayırlısı olsun bu saatten sonra.
-
@dzndr Hocam bu benim de kafami cok karistiriyor. Disiplin cezasi sonucu meslekten meni cok net goruyoruz kemal hocanin ifadelerinde.
-
@minikistan hocam bakın bende gelir uzman yardımcısıyım dediğiniz gibi sürekli çıkmış sorular sorulmasına rağmen 85 ile kapatıyor e akıl mantık var ösym sınavı hele de hakimlik 300 kişilik alım da 85 ile kapatabilir mi aklım almıyor listeye bakıyorum 70 kişi geçmiş bu işte bir terslik var
-
@kafes66 teşekkür ederim ama inancım her geçen dk daha da azalıyor sanki bi tuhafım. Sayıştay sınavına da konsantre olamıyorum sırf bu yüzden
-
@gaye kesinlikle. ben de öyle düşünüyorum
-
@oa80 2015 öncesi olsa 85 95 ler olurduda artık sorular verilmiyor ama listeyi hazırlayanın suçu yok ne deniyorsa o yazıldı 22 Ocakta görcez️
-
@ens01 Aynen benimde yanlış saydığım 3 sorum var yüksek doğru söylemekteki amaç ne olabilir?
-
Kimse umudunu kaybetmesin. 5 defa kaymakamlık sınavını kazanıp mülakatta elendim ben. Bu sınavların da birinde ilk 5 te birinde ilk 15 te yer aldım. Her sınavda sınırda imiş gibi bir his oluyor. Samimi olanlar derdini çeker bu işin. Arada atıp tutanlar da hatrı sayılır sayıdadır. Bence topalmda 75 doğrusu olan herkes umurlu olmalı.
-
@ens01 sabredemez olursa ne ala ama olmazsa üzülmek yok bir dahakine buradakilerin hepsi 85 ve üzeri inşalalh inaniyorum
-
Arkadaşlar kuruma itiraz süresi bugün sona erdi. Sanırım memuriyetten çıkarma sorusunu büyük çoğunluğumuz yanlış yaptı. Themiste örnek olarak şart işlemler arasında gösterilmiş; ama subjektif işlemler için verilenlerle hangi konularda ayrışıyor anlayamadım.
-
@mehmedkemal ağzına sağlık keske dediginiz gibi olsa 75 ve üzeri doğru girse ne güzel olur
-
@minikistan tek amaçları var bence rakiplerini psikolojik olarak bitirmeye çalışmak. Sorular yayınladığından beri resmen bin defa girip tek tek kontrol ettim bin defa tekrar tekrar saydım artık yoruldum sınava çalışırken bu kadar yıpranmamıştım
-
Bu memuriyetten çıkarma işlemine ben de sübjektif dedim. Bugün sınav olsa yine sübjektif derim.
-
İnsanların nası bi amacı olacak ki yüksek söylemesinde. Sınav olmuş bitmiş moral bozup rakip mi eleyecek şu saatten sonra. Olsa olsa şizofrendir ona da üzülürüz insan olarak . yüksek kapatacak durum bunu gösteriyor yalan olduğunu düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı