29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mehmedkemal Hocam agzinizdan bal akiyor. Umarim bu sinav icin de oyle olur.
-
Hayaller diğer sınava kaldı saptırdı bizi bu ösym daha soru sormayı bilmiyor adamlar çok ikilemde bıraktılar sorma öncülü arkadaş sorsana normal şıklı
-
@kafes66 kesinlikle öyle soracak o kadar çok soru varken her sene böyle tuhaflıklar yapmasalar olmuyor rahat edemiyorlar
-
@pecheur umalım ki birisi gidip itiraz etti. yoksa ösym'nin canına minnet
-
@ens01 vallaha ya
-
Arkadaşlar şu yüksek söyledi bu yüksek söyledi diye takılmayın, belki de gerçekten öyledir ama herkesin hesap yöntemi farklı, kimisi hatırlamadığını doğru sayar kimisi yanlış sayar kimisi yok sayar, o yüzden sıkmayın canınızı. Sorulara itirazlar var, onlar incelenecek daha. Ak mı kara mı açıklanınca göreceğiz merak etmeyin, can sıkmayın
-
@mühlet kaç soruya itiraz vardır sizce? bilginiz var mı?
-
@dzndr subjektif işlem sorusu, geçici tutuklamada 3 yıl sorusu var bildiğim, bir de vergide düzeltme sorusu diye biliyorum
-
@mühlet facebook 'ta bir grupta iki adli bir idari; (subjektif işlem sorusuna) itiraz edildi denildi
-
@themis_ianka bunları itiraz edenler yazdı Facebook grubuna, bu sorular vardı, hatta bir de icra sorusu vardı
-
@mühlet evet dediğiniz gibi bir de vergi hata düzeltme kanun lafzı dikkate alınarak iptal edilemez deniyor, yanlış yapanlardanım.
-
@themis_ianka itiraz edenlerden allah razı olsun. tam da takıldığımız sorular için itiraz edilmiş
-
@themis_ianka o soruya boşuna itiraz edildi bence, kanun çok açık çünkü. Daha ne kadar açık olabilirdi bilmiyorum
-
Subjektif işlem iptal edilmeli
-
@mühlet bende yanlış yaptım ama kanunda yazıyor itirazlık durum yok
-
@mühlet çalıştığımız kaynaklar çok yanıltıcı oldu bütün vebal onların üstündedir diyor topu nam-ı müstearlara atıyorum :))
-
@minikistan o kadar tartışıldı madde gösterildi kanunda, açıklandı ama anlamak istemediler. Gitti 20 TL boşa
-
Vergi dairesi müdürü/başkanı sorusunu sırf çalıştığım iki kaynakta da vergi dairesi müdürü yazıyordu, başkanı görmedim diye tek şık işaretledim. Bundan sonra kanun okumadan sınava girmem tabi yaştan yetişebilirsem bir daha...
-
@kafes66 bence de. Soru tartışmalı, kaynaklar ikiye bölünmüş. Biz ÖSYM nin ne kabul ettiğini mi ezberleyeceğiz yoksa konunun özünü mü öğreneceğiz! Konunun özü subjektif
-
@gbaydar VUK gerçekten önemli bir kaynak