29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@minikistan sadece kapağı değiştirip ne götürüyor isimli kitaplar... en iyisi kanun. bu sınavda dibe kadar getirdi. sadece monopol denemesi aldım. kaynak 0
-
@rootofallevil kaç kisi alındı 2016 da mülakata kaldınız mı?
-
@minikistan Daha olmaz diye düşünüp tatile giden sınırda bir arkadaşımın sorunun iptali üzerine telefon edilerek mülakata çağrılmışlığı oldu bu etkisi var :))
-
@dzndr kanun themis kitapları monopol ve mihenk denemeleri maddi manevi sarsıcı bir süreçti
-
@themis_ianka supermiş:))
-
@minikistan @kafes66 sınava girdim ancak kazanamadım 18 gyk 26 ortak 26 idariden yapmıştım sıralama 1608 puanım da toplam 75,12 geldi
-
@minikistan sarsıldık bari olsa diyor insan. olmazsa da nasiptir. ötesi olmayacak
-
@dzndr Hocam nohutcu & gozler kapismasini kemal hoca kazanir. kaymakamlik sinavini bilmiyorum ama. kemal hocadan ders alma sansi nasip olmus biri olarak soyluyorum.
-
@rootofallevil paylastığınız dogrular kime ait ya da o kişi kazandı mı?
-
@themis_ianka itirazlar ne zaman sonuçlanacak yani?
-
@gaye bunu tartışmaya bile değmez. kemal hoca başka bir seviyededir.
-
@minikistan hiç bilmiyorum
-
@kubra111 hocam son durum nedir
-
Nasip.. Yine de haklı rekabet olmalı,
Ortak alan iki kola da hitap etmeli ; idari hakim adayı nafaka, boşanma ile zaten ilgili değildir daha profesyonel bir dağılım sağlanmalı.
En azından 1 yıl 3 yıl tartışmak yerine yeni sistemin yargıya entegre aşaması üzerine sınava tabi tutulmalı idi, son 2 ay oturup çalışanla yıllarca bu sınavı bekleyen ayrılmadı adalet neferi olma yarışı adaletli - kaliteli olmadı maddi manevi sarsılmaya değmeli idi. -
@kafes66 en son birkac sayfa öncesinde düzenlenmis haliyle kaldı öyle . 90 kişi falan. Sonra katılım olmadı
-
@gaye hocam bağlantıda ahmet nohutçu'nun kemal gözler'den yaptığı (ç)alıntıları kemal gözler anlatmış. nohutçu'nun idare hukuku kitabının başlıkları kemal gözler'in kitabıyla neredeyse bire bir aynı. aynı zamanda nohutçu'nun doktorası var mı yok mu o da muallakta.
http://www.anayasa.gen.tr/uas-s-175-258-nohutcu.pdf -
@kubra111 şimdi burdaki sıramızı kaçka çarpalım deneyimli arkadaşlar?
-
@minikistan benimde bu konuda bir fikriim yok ve de pek mantıklı bulamadım açıkçası bu çarpma fikrini
-
@toranj ders oldu artık müdür bşk
-
Peki soru iptal olursa nasıl oluyor herkes doğru yapmış mi kabul ediliyor?