29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@rootofallevil 70 dogruya iyi sapma gelmis
-
@nopainnogain yok iptal edildi. Puanimiz 0.5 puan kadar artti. Siralama da kisiye gore ya oynamadi ya 100 kisi kadar ileri gitti. Ama sinirdan geri mulakata kalanlar 1 yil sonra mulakata alindi mi kazandilar mi, sonradan derecesi dusenler hakim olduysa ne oldu?. Bunlari ben de cok merak ediyorum:)
-
@minikistan 2016da idari yargi alan kismi ciddi sekilde sapma getirdi. Ornegin ortak alani yuksek yapan 2 bucuk puan sapma almis ama idari yargiyi yuksek yapan 5 puan kadar sapma almis
-
@nopainnogain sınavlarda lehe uygulanma var. herkes doğru yapmış oluyor.
-
@1umut bakalım bu sınavda ne olacak
-
2012 de yeni mezun olmustuk arkadaşımla sayıştayın sınavına girdik benim dogru sayım arkadaştan azdı standart sapma sayesinde puan olarak arkadaştan 2 puan yüksek gelmişti bana hala garibime gider bu durum
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@gaye hocam bağlantıda ahmet nohutçu'nun kemal gözler'den yaptığı (ç)alıntıları kemal gözler anlatmış. nohutçu'nun idare hukuku kitabının başlıkları kemal gözler'in kitabıyla neredeyse bire bir aynı. aynı zamanda nohutçu'nun doktorası var mı yok mu o da muallakta.
http://www.anayasa.gen.tr/uas-s-175-258-nohutcu.pdf
Erinmedim okudum; kemal gözler dibine kadar haklı. 4 yildir kpss a sürecinin içerisindeyim, duyardim nohutçu şöyle iyi hoca böyle kitabi var falan. Hiç bir kitabini almamistim. 2 yil önce insan haklari kitabini aldim, adam ne kadar kanun varsa yığmış. Kitabi uzaktan görsen, sanirsin ki adam özene bezene gazirlamiş. O gün anladimki bu adam işin başka yerinde. O günden sonra hiç kimseye tavsiye etmem. Böyle adamlardan nefret ederim -
@efe_yakup hocam ben de pdf'nin nohutçu ile ilgili olan kısmının tamamına yakınını okudum. okuduktan sonra elimdeki bütün nohutçu kitaplarını çöpe attım.
-
http://www.anayasa.gen.tr/uas-s-175-258-nohutcu.pdf Şimdi ben de okudum değerlendirmeyi arkadaşlar... bu işin çok içinde olmadığımdan bunlardan haberim yoktu. Herkes okuyup kendi kanaatini oluşturmalı kesinlikle.
-
@minikistan aynısı bana da oldu sayıştayda. beraber hazırlandığım arkadaşım benden totalde 2 net fazla yapmıştı. ben ondan 4 puan fazla aldım yazılıya kaldım o kalamadı. sayışayda ss çok oluyor 10 12 puan oynadığı olmuş. ancam hakimlik için okadar olur mu ya da zamanında olmuş mu hiç bilmiyorum.
-
@sdf aynı hesaplaması belki sapmasıda benzer olur çok olmasa bile 78 lik biri 80 lik birinin üstüne çıkabilir hayırlısı
-
Alan netlerinin birbiriyle aynı veya çok yakın olması sapmayı nasıl etkiler bilginiz var mı? Benim ortak alan 28 idari alan 29 gelecek Allahın izniyle gky 22 bu arada
-
@fc-real-gdp aynen hocam. Söz konusu adamin bu kadar itibar görmesine de üzülüyorum. Çevremdeki herkesi uyariyorum bu konuda. Bilim adamlarina saygim sonsuzdur benim. Bilim adamliği başka bir şey.
-
Soru bazlı sapma olmaz kuralı hakimlik sınavında işlemiyor bence
-
@rootofallevil test bazlı sapma olacak:
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Alan netlerinin birbiriyle aynı veya çok yakın olması sapmayı nasıl etkiler bilginiz var mı? Benim ortak alan 28 idari alan 29 gelecek Allahın izniyle gky 22 bu arada
Ercan Yeşersin diye bir blogger var duymuşsunuzdur belki.Ben bugün standart sapmayı ordan okudum .İzah etmem biraz zor ama
-
@çinkoçaydanlık bende tesadüfen gördüm tahminleri tutar mı ne kadar dogrunyorumları?
-
Standart sapmada yüksek yapanlarla düşük yapanlar arası fark ne kadar fazla ise ss puanıda o kadar yüksek olurmuş
-
@minikistan
Ben de bugün okudum .Soru soranlara kendi öngördüğü taban puanlar üzerinden cevap vermiş , öncesine dair bilgim yok. -
@fc-real-gdp bende çoğunu okudum tahmin ediyordum böyle şeyler yaptığını çünkü adam bir sınav ilanı çıkıyor 1 hafta geçmeden hop külliyat hop kanunname, kapak değiştir yayınla. Nohutçu öğrenci dostu falan değil ticaret adamıdır ki yazdığı kitaplar bile alıntı denizidir. Kemal Gözler yaşayan efsanedir.