29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@minikistan
13 doğru 1 yanlış olurmu hocam tek umudum bu olduğundan yazıp duruyorum
Birde hukuk muhakemeleri anayasa iktisat maliye Türkçe vatandaşlık full -
Peki idare ve iyuk nasildi sizce? Ben orada yerlerdeyim. Dogrumu yazmaya utanirim inanin. Genel olarak zor muydu sizce idare ve iyuk? Bana zor geldi.Herkes yapmis midir oralari?
-
Bir şey sormak istiyorum.
Ösym’nin iptale ilişkin itirazlara cevabı ne zaman geliyor? Geçmiş senede tecrübesi olanlar aydınlatabilir mi?
-
Arkadaslar sapma bolum bazli hesaplanir ornegin gy gk 1 bolumdur burda matematikten mi veya tarihten mi cok net yaptiginin onemi yok ayni sekilde ortak alanda 1 bolum sayilir ister anayasadan iyi yap ister usulden farketmez bu bolumlerin toplamina gore standart sapma hesaplanir
-
@minikistan hocam benim düşüncem öyle. 70 ile kapatır desem sizi bi faydası olacak mı @akerke03 hocam iki sınavın zorluk derecesi birbirine yakındı. lakin 2016'da i. hakimlik, kaymakamlık ve sayıştay yazılı sınavları birer hafta arayla olmuştu. bu sene adaylar i. hakimliğe yoğunlaşmıştır.
-
@vi̇nni̇e-jones Dostum sen neleri yanlış yaptın çok merak ettim. Maşallahın varmış :D.
Başarılar dilerim
Benim herkesin yazdıklarından ve forumda olmayan çevremden anladığım kadarıyla
Vatandaşlık bence hemen hemen herkesin fulldür
Türkçe yazım yanlışından dolayı 6/7 çıkar
Maliye iktisat full yapan vardır (ben hariç )
Anayasa 6-7 gibiİdare ve iyuku full yapan yaşadı.
Vergide fulle yakın olanlar gayet iyi
Cezada full olanlar bence iyi gelebilir
Medeni full veya yakınlara çok iyi gelebilir (5/7 gibi)
Hmk yorum yapamıyorum
Borçlar bence 6-7 gibi -
Arkadaşlar idari hakimlik, 26-61 yaptım. Beni de ekler misiniz. Herkese başarılar dilerim
-
@nocomment999 hocam 6 soru çıkıyor türkçe'den sınavda. sizinle aynı sınava mı girdik.
-
@nocomment999
Hocam ben 3. Derse çalışmadım eski bilgerimle girdim borçlar 4 yanlış ceza 5 yanlış medeni hukuk 5 yanlış buralar yetti zaten öylesine girdim kaymakamlıkta da umudum az di ama girdim belki bu da ucundan standart sapmadan olur diyorum
Birde ders ders standart sapmami hesaplanacak yoksa bölüm bölüm mu ders ders ise vergi belki beni kurtarabilir
Dediğin doğru bencede anayasa vatandaşlık standart sapmadan etkili olmaz
Ben medeni hukuk ve verginin etkili olacağını düşünüyorum belki bi de borçlar -
@ahmtdmn yanlış biliyorsunuz. protokolde gygk 5 alt test, alan bilgisi 10 alt test olarak ele alınır diyor. her alt testin ayrı ayrı sapması hesaplanacak ve eklenecek.
-
@dzndr inşallah böyledir hocam
-
@fc-real-gdp Üfff ben neden hala Türkçeyi 7 soru alıyorum.
HENİZDEN ÇOK ÇOK SAMİMİYETLE ÖZÜR DİLERM
5 olacaktı . Kusuruma bakmayın
-
@vi̇nni̇e-jones inşallah değil ösym protokolü sitede var
-
@vi̇nni̇e-jones Allah hepimizin yardımcısı olsun
Arkadaşlar hepimiz emek verdik çalıştık . Kimimiz bazı şeylerini en basitinden zamanımızı feda ettik bunun için. Hepimiz o gün olmasını istiyoruz elbette.
Nefes alırken bile o kalpteki şişmeyi yaşamak kolay değil.
Hepimizin hakkında hayırlısı
Kazanırsak da kazanamasak da vatanımıza ve çevremize hayırlı olması dileğiyle.
-
@nocomment999 Hocam yani sizce en zor alanlar idare ve iyuk muydu?
-
Arkadaslar benim merakım 2016 ile farkı. Eşdeğer miydi daha mı celiskiliydi ya da kolaydı? Kursa giden arkadaslar yok mu aramızda sınıftakilerin ya da hocanın yorumlarını paylasabilecek ?
-
Ya da hem 2016ya hem de bu yıla giren arkadaslar yok mu aramızda hic. Kiyaslamayı en iyi yapabilecekler onlardır. Ben 2016yi kendim evde çözmüştüm deneme gibi. O bana bu yilkinden daha net gelmisti soruları . Ama bu benim fikrim tabi. Belki de sınav heyecani vsvsden dolayı bu yıl daha celiskili zor geldi bana o yıla göre
-
@gaye ceza bence zordu açıkcası
-
@gaye Açık konuşayım
İdare herrr sınav sürprizdir. O kadar çalışırsın bi çalışmadığın yerden gelir mahveder
O yüzden idare her sınavın sürprizidir ki bu sınavda öyle . Full veya 1 yanlış yapan iyi sapma alır
İyuk da idarenin kardeşi gibidir. İdare kadar olmasa da onun da etkili olacağına inanıyorum.
Ama asıl bomba idare bence
-
vergiden 4 yanlışım var