29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
itiraz edilen sorular doğru yaptığım sorulardı iptal edilirse yıkılırım ya :((( zaten sınırdayım girememe ihtimalim yüksek bir de itiraz edilen soruların hepsi iptal edilirse puanım düşecek burada bencillik ediyorum doğrudur ama aynı durumda olan başka birçok insan var onların da puanı düşecek
-
@rootofallevil Hocam 3 yil sorusu iptal edilmez kanimca. itirazlar biraz zorlama gibi. kanunu takip ettigimizde 3'e cikiyor o sorunun cevabi. ya da ben bir seyi gozden kaciriyorum.
-
@kubra111 ilk 35 kişi desem çok mu abartmış olurum?
-
@gaye sorular açıklandığından beri içimi huzursuzluk kaplıyor keşke açıklanmasaydı diyorum bir değil iki değil en az 4-5 soruya itiraz var. cevabı vergi dairesi müdürü ile başkanı olan soruya bile itiraz edilmiş dolaysız vergi sorusuna bile.. insanlar haklarını elbette arasın ama matematiksel olarak her 100 kişiden 20 si itiraza konu olan soruları doğru yaptı bu insanların hakları ne olacak peki? şöyle bir algı oluşuyor kişi soruyu yanlış cevapladıysa "o soru muhakkak hatalıdır ve iptal edilmelidir"
-
@kubra111 sırf listeniz için üye oldum almamışsın hocam 22 56
-
@rootofallevil O insanların haklarına bir sey olmayacak hocam hakikat ne ise o ortaya cikacak . Eger itirazlar gereksiz görulurse ( ki itiraz edilen sorulari ben de yanliş yapmama ragmen itirazlarlarin kabul edilmeyecegini dusunuyorum ) red edilir. Itirazlar yerinde görülürse soru iptal ya da duruma gore cevap degisir. Burada yanliş bir sey yok ki . Sınirda olmak çok kötu sizi anliyorum ben de ayni durumdayım şuan sükünetle beklemekten başka yapabilecek bir seyimiz yok saygilar.
-
@hakimikaymakam evet fazla abartı derim.
-
@boandbo pardon gözden kaçmış ekleyeceğim
-
@rootofallevil Hocam sizi cok iyi anliyorum. ama osym su kadar kisi itiraz etti mantigiyla soruyu iptal etmez. vergi dairesi muduru ve 1 yil cevaplarini ben de verdim ama o itirazlardan sonuc cikacagini sanmiyorum. bunlar subjektif sorusu gibi tartismali da degil. direkt kanun kaynagi.
-
Bence iptal edilmez zor yani
-
@kubra111 hocam beni 8. sıraya yazmışsınız ,9 ve 10. sıradakilerin puanı yüksek benden. 10. sıraya yazar mısınız beni ama ne olur 10. sıradan aşağı düşünmeyin beni
-
O kadar da yüksek kapatmayacak galiba
-
@fc-real-gdp evet hata olmuş düzeltirim
-
Hocam bir arkadaş da 23/54 onuda ekleyin Hocam
-
@pablomu hadi yok mu listeye daha ekletecek olan duyumu olan?
-
Arkadaşlar 3. Kez diyorum siteye yeni üye oldum listeniz için. Katılım artsın diye... e dolayısıyla tartışmalarınıza da şahit olmuş oldum. Ve çok şaşkınım gerçekten. Bırakın itiraz eden etsin. Bunu neden tartışma konusu yapıyorsunuz? Değiştirebilme şansınız var mı? Yok. Referans olayı ve sistem hakkında yazanlar olmuş. Keşke her konuda böyle hassasiyet gösterilse dedim ama şuna da eminim o arkadaşlar eline fırsat geçse kullanmaktan geri durmayacak zamanında bunlara da şahit oldum. Birbirinizi kırmayın boş tartışmalarla. Çünkü insan. İnsan
-
Dersaneye giden yok mu ya, tüm sınıfın puanını yazsın bize
-
kubra111 arkadaşımıza emeği için teşekkür ederiz. Liste 100 ü geçti ve sıralama mantıklı bir dağılım gösteriyor. 9 yıllık tercrübeme dayanarak zannedildiği gibi yüksek kapatmayacağını şimdiden ilan ediyorum.
-
@mehmedkemal 77 78 çogunluk açıklanınca göreceksiniz
-
@mehmedkemal rica ederim. Keske net sonuclara ulasabilsek ama az cok görelim amaç bu sadece önceki yıllarda nasıldı hep böyle başta cok yüksek yüksek olacak diye atıp tutuyorlar mıydı arkadaşım?