29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kubra111 anketi nasıl yorumlamalıyız daha önce kaymakamlık için yapılmış sanırım o sınava girmediğim için kıyaslama yapamıyorum orda anket yol gösterici oldu mu?
-
@ecem inanın yardımcı olmak adına düzenliyorum fakat yorum kısmında sesimi çıkaramıyorum çünkü herkesin kendince bir fikri var fakat asıl analizi 2016da falan aynı sınavda böyle anket olduysa ona katılmış olanlar yapmalı. kaç kere de sordum ama cevap alamadım. kaymakamlık falan için değil bu sınavda önceki yıllarda bu tarz liste yapılmadı mı . yapıldıysa orda durumlar nasıldı ? bu konuda yardımcı olabilecek ?
-
2016 sınavında bu şekilde anket yapılmamıştı. Bir de sorular açıklanmadığı için sanırım memurlar forumunda fırtınalı tartışmalar olmuştu.
-
@kubra111 sorular açıklanmadığı için olmadı sanırım
-
@kubra111 nasıl bir sınavmış arkadas herkes 80 üstu kızılay mı dağıttı dogruları boyle ise 85 puan ve üstü kazanır.
-
Keske 200 kişi alsalardı bizde girerdik
-
@kafes66 yok o zamanda 85 ler türerdi
-
Bir sınavın %30 u kolay %40 ı ortalama sorular %30 u da zor sorulardan olması gerekir bence orta seviye soru yoktu ve kolay olanları herkes yaptığı için ve dikkat edersiniz ki zor sayılacak bağzı soruları da herkes yanlış yaptığı için yığılma oldu . Ki bağzı sorular şaka gibiydi kpss seviyesinde bile zor sorulur. Yani seviyeyi çok ölçebildiğini sanmıyorum 2016 öncesi sorulara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız . Adam akıllı olay sorusu bile yoktu. Bunun ortaya çıkması normal bence .
-
bence üzülmeyin bu listeye bakınca olup olabilecek tüm yüksek net sahiplerini topladık gibime geliyor :)) yani inşallah öyle olsa ve burdakiler dışında 3 katı kadar var olmasalar dışarda yani yüksek alanlar bu işi önemseyenler e bu devirde de hemen hemen hepsi bi forum bir şey takip ediyordur. yani umarım öyledir burdakiler dışında öyle çok çok 85 90lar yoktur umarım
-
@kubra111 insallah insanlar bol keseden atmıyordur. Samimi netlerini söyleyenlerin 22 sine kadar stresi oluyorlar
-
@kafes66 :)) zirve değişti demişsin yeni gördüm:) Önemli olan alt sınır.. kaçla kapatacağı... inşallah buradaki arkadaşların çoğunluğunun mülakata kalacağı bir puan ile kapatır...
-
Ayrıca 2017 de sınav olmaması , kaymakamlık sınavı açıklanmaması, iptal edilen Sayıştay sınavı gibi nedenlerle çok hazır kişiler vardı . Şöyle diyim bir grup oluşmuş bütün sınavlarda beraberiz :)Alım yok , kurum sınav listelerine bakın kacla kapadığını bu sonuç normal olur sizin içinde
-
@minikistan ama çok saçma gerçekten eğer fazladan fazladan atan varsa
-
@kubra111 Bu listedeki arkadaşlar sonuç açıklandığında da sonuçlarını yazarlarsa gelecek yıllar için güvenilirlik yoklaması da olmuş olur diyecdülünüyorum
-
@hakimikaymakam hocam yanlış anlama tabiki kaçla kapatacağı zirvelerdekiler zaten girecek
-
@hakimikaymakam yüksek dogru yapıp başkalarınıda düsünen tek insansınız
-
@nocomment999 aynen zaten bu listenin 120si falan sıralamaya girmiş olursa anlarız ki öyle yüksek yüksek netler korkutmamalı. tabi umarım öyle olur
-
Ayın 22 sinde yazarız aynen arkadaşlar puanları birde öyle sıralama yaparız
-
@mami1616 Hocam bence baştan beri öyle. Şimdi dönmeye başlamadı. Vallahi hasetimden söylemiyorum, benim umudum kalmadı ama bastan beri garip bu durum
-
Çok yüzeyseldi sorular bence 2010 2012 de soru soran ösym şimdi ki soruları hazırlayan ösym arasında uçurum var artık ne olay soruları var ne de detay var iyuk süreler konusu bile herkesin bildiği yüzeysel kısımdan geldi böyle olunca neredeyse FULL çıkarmak şart anlaşıldı önümüzde ki sınavlara bunları göz önünde tutarak çalışmak gerek