29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kemankeşş Hocam 17 yaşındaki 1 yıl 3 aylı soruda yanılan çok kişi olmuş o da vardır bence
-
@maxmin hocam : türkçe 1 yanlış, mat ve tarih 3 er yanlış. idare ve medeni 1 er yanlış. ceza 1 yanlış , vergi 4 yanlış, iktisat 1 yanlış
-
@toranj sapma gelebilecek herşeyde çol yanlışım var
-
@toranj Dostum 85 net ve üstünün sapmadan kaynaklı tehlikesi olmaz artık o kadar da olmaz.
-
@toranj hocam siz zaten garanti kazandınız sapma gelmese de olur
-
@kafes66 zirvenin hiç önemi yok Allah hakedenlere nasip etsin mülakat aşamasında önümüze geçecekler zaten geçen sene dernekler denetçi yardımcılığında da 1. olarak mülakata girmek nasip olmuştu ama bilgine göre değil dayına göre alındığını unutmuşum almadılar ne yazık ki. Tabi kaymakamlik gibi birçok yerde daha aynı sonuç.Acilen bir Koçi Bey raporu lazım yönetenlerimize...
-
@ezo hocam inşallah ama liste beni korkuttu valla mutlaka buralarla alakası olmayan insanlar da vardır. mesela ben önceki sınavda kendi çapımda girdim çıktım dünyadan haberim yoktu
-
@toranj hocam o sınırdaki insanlar için korku yaratır bence sizin sevinip arkanıza yaslanmanz lazım.
-
Bu arada yorum yapıp yapıp ankete katılmıyorm garip oluyor ama malesef kafam cok karışık doğru mu yaptım emin olamıyorum sayamıyorum o yüzden. Tamamen sürpriz olacak
-
@mülkiyeli5561 aynen öyle hocam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu mülakatta yaparsınız rabbim yardımcınız olsun hak eden herkes kazansın insallah
-
Liste az cok bilgi veriyor artık.. İlk yığılma 81de sonra 79 ham puanda oluşmuş.. Buda demek oluyor ki 79 - 81 arası dogru yapanlardan bu dogrulardaki gkgy dagılımı örneğin en az 57 58 alan olmalı ve sonuncu olarakta sapmanın etkisiyle 300 kişilik liste oluşur.. Sonuc olarak 80 üstü dogru bunun enaz 57 si alandan olacak sekilde bu 57 yide sapma getirecek sorulardan yaptı iseniz mülakata hazırlanmaya başlayın bence
-
@kafes66 Allah razı olsun ve hepimizin yardımcısı olsun üstadım. Rabbim liyakat sahibi adalet ve hakkaniyete önem veren kardeşlerimizin hakim olmasını nasip etsin. Tevekkül ehli olmak lazım olmuyorsa da vardır bir hayır unutmamak lazım..
-
@mülkiyeli5561 çok güzel konuştun ustad ağzına sağlık Allah senin gönlüne göre versin inşallah kazanırsın rabbim yardımcın olsun varsın ıyi kalpli adalet sahibi arkadaşlar kazansın
-
@toranj hangi yıl mezunusunuz hocam
-
@kemankeşş 2015 hocam
-
@toranj hocam 18 mezunuyum da bir daha bu sınavı görebilir miyim İlk kez girdim
-
@kemankeşş hocam inşallah bunda kazanırsınız . ben şahsen önümüzdeki sene beklemiyorum bizi de 6 ay arayla hep umutlandırdılar yok mayısta var yok aralıkta var diye ama 2 sene sonra oldu. çok ihtiyaç olmadığıda herkesin malumu zaten. bu olmazsa da başka herşeyi deneyin artık temeliniz ve deneyiminiz var zaten 3 ayda halledersiniz sınavı
-
@toranj sağolun paylaşım için değerlendireceğiz artık inşallah
-
Türkçe matematik başta sizin de dengenizi sarstı mı arkadaşlar ben baya yalpaladım bir süre sonra toparladım
-
@toranj Bilhassa vergi mahkemelerinde hiç ihtiyaç yok denilebilir. Zaten askeri yargıdan da bir sürü personel geldi. Bence bu sınav bile almış olmak için yapıldı gibi.