29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@pablomu bu tür sınavlarda taktik önce alan çözmek sonra gkgy'ye geçmek
-
@pablomu cogunlugu salladı türkçe Allahtan düsmedm zaman kaybettm sadece
-
@kemankeşş siz baya gencsiniz o zaman sansınız çok olur
-
Benim tahminim de sonraki sınav 2020 sonuna kalır gibi.. Bakan alım yapılırken demişti; çok talep vardı, çoktandır bekleniyordu idari hakim diye. Sanki bu alım biraz sesleri kesilsin diye idareten bir alım yapıldı gibi geliyordu. Bundan sonrası biraz zor, baya bekletir gibi.
-
İdari yargıda ihtiyaç olmaması söylentilerini anlamlandıramıyorum doğrusu. Danıştay’da memurdum 2 yıl öncesine kadar. Sadece Danıştay’dan 15 Temmuz dolayısıyla atılmış hakim sayısı bile karşılanmadı alımlarla. Ki bu olaylardan sonra BİM’ler aktif hale geldi. Yüksek yargı dosyaları 4 yıl geriden takip ediyor. Benim şahsi olarak bir yıl önce açtığım dava ilk derece idare mahkemesinde bir yıldır bekliyor. Çalıştığım Kurum’da ise Haziran ayında yapılan şikayet Aralık ayında bana görev olarak düşüyor. “ Esastan havale için beklemede” bilgisiyle yıllardır dosya takip eden binlerce insan var...
-
Hakim yardımcılığı getirilse bu yıl sınavıda yapılır
-
@toranj hocam nasıl hiç sınav açılmamıştı. 2016'da kaymakamlık, adli/idari hakimlik ve sayıştay yazılı sınavı birer hafta arayla olmuştu.
-
@gossen sınav taktiğini iyi belirlemek lazım hocam herşey çalışmak ile bitmiyor galiba
-
@minikistan benim 1 tarih 1 matematik soruma mal oldu yine de o kısım sınava dönsem en son çözerdim herhalde oraları
-
@pablomu ben türkce yuzunden 65 soruluk yeri 75 dk ya bitirdim
-
@gaye Ben yeni yeni farkına vardim hocam Çevremizde çok basarılı arkadaşlarımız var. Birde ayın 22sinde bakarız eger ösym net çalma işine girmezse ki her sınavdan sonra bunu iddaa eden yüksek sayida aday oluyor. O zaman bakacagız gercek puanlara . Şuan beklemedeyiz atış serbes:)
-
@fc-real-gdp hocam onlar her yiğidin harcı mı:) ben normal kurum sınavlarından bahsetmiştim. e onlar da açılmayınca herkes yüklendi haliyle . ben kaymakamlığı da girmiştim o zaman diye hatırlıyorum
-
@toranj evet hocam ben de sayıştay ve i. hakimliğe girmiştim o sene, sayıştay harcım değilmiş
-
@vm_yilmaz mülakata nasıl hazırlanabiliriz
-
@klckyahilal torpil bularak
-
@klckyahilal akp gençlik kolları kaydı
-
Daha sonuç belli olmadan sacma olmazmı
-
@minikistan 22 yaş hocam mezun olduktan sonra korku bastı çalışmaya devam
-
@fc-real-gdp sayıştay sınavı bana hep ürkütücü gelmiştir. Özellikle klasiği. İlk kez bu sene girdim onda da sınavın başına gelmeyen kalmadı
-
@gbaydar hocam 4 yıl ne demek yahu birine dava açsan 4 seneye kinin geçer zaten. O zaman neden almıyorlarki