29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Dogru sayim 80 barajina gelip gidiyor surekli kafayi yedirtcek bana artik, yanlis okudugum anladigim 3 soru yuzunden sinavi kacircam sanirim, oyleyse kendi emegime kendim ihanet ettim nerelere gideyim ben
-
@marshallist 20 kök 5 mi öyle birşey vardı sanki
-
@kemankeşş 20kök3 yaptım hocam
-
@marshallist hoxam kök 3 heralde kök 5 yoktu sanki
-
@kemankeşş dava açma ihtimali varsa tedbir olur kamu davası açınca ihtiyati haciz olmuyor mu?
-
@marshallist hayir en distaki buyuk dortgeni soruyodu hatirladigim kadariyla 25 kok 3 cevabida
-
@marshallist hocam 3 puan için 3 beyaz gerekmiyor mu?
Soruyu eksik mi hatılıyorum acabaBen 14x13x12 (3 puan için 3 beyaz) x2 (4. Top kırmızı olmalı).
Yani 14x13x12x2 bölü 16x15x14x13 = 1/10 dedim hocam -
En dışta yamuk vardı öyle olsa yamugun cevresi demez miydi?
-
@sbnlbnt evet bence de cevap 1/10
ilk 3ü beyaz 4. kırmızı olmalı -
@kemankeşş hocam soruda doğru olanı soruyordu degilmi?
-
Borclar hukukunda bi soru vardi seceneklerdede dis ustlenme sozlesmesinin gecersiz olmasi onceki borclunun borcunu tekrar canlandirir gibi bi secenek vardi cevabi bumu
-
@sbnlbnt 3 beyaz 1 kırmızı evet ama öncelik sonralık var . Önce 3 beyaz sonra 1 kırmızı. Bence 1/15
-
@öğrenci Cevapları görünce iletiyi yazdığım zaman ki kadar yüksek beklemiyorum artık
-
@alp9292 tekrar canlandırır ama canlanrımaz diyordu
Doğruyu soruyordu o da üstlenen alacaklıya eski borçlunun defi lerini aynen ileri sürebilir buydu -
@kemankeşş kisisel defilerden bahsediyodu o sikta benmi yanls hatirliyorum
-
@marshallist hocam ben o soruda dikkat ettim dörtgenin diyordu yani büyük olanın alanını soruyordu.
-
@alp9292 dış sözleşme geçersiz kalırsa iç sözleşme haklarını ileri sürer veya süremez gibi bir şık vardı cevap oydu sanırım
-
@alp9292 kisisel defilerden bahsediyodu o sikta benmi yanls hatirliyorum eski borclunun kisisel defilerini borcu ustlenen alacakliya karsi one surer diuordu sikta ve yanlisti
-
@hedging sendede a sikkmiydi soruda hatirliyomusun
-
@alp9292 bende a şıkkıydı hocam