29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@alp9292 cevap bende e diye hatırlıyorum.
-
80 ustu mu kapatir diyorsunuz arkadaslar ?
-
@alp9292 doğruyu soruyordu. Cevap iç sözleşmeden kaynaklı defileri dışta ileri süremez yaptım ben.
-
@sbnlbnt aynen dogrudur
-
@oflu61 kesin
-
Millet çat çat yapmış valla helal olsun dostlar
-
300 kişi olduğundan 60 alan 20-21 gk-gy yapan kazanır zorlama 57 alan 24-26 gk kaZanır
-
@öğrenci ilk çıkışta her sınav da olduğu gibi sınav kolaydı diye bir intiba oluşuyor Bu sınavda kelime oyunları ve öncüllü sorular baya eleyici oldu.
-
Memurluk nasıl biter vardı
Çekilmiş sayılması olacaktı
Kadroları kalksa da uygun bir kadroya geçer -
@ezo bak çat çat ayrı yazılır ama gitgide bitisik:)))
Kafayı siyirdim gidiyorum. Türkçeden de yanlış çıkar mı yaaa...:( -
@hedging öyle gerçekten hocam
-
Sınavın zorluğuna örnek vereyim
Otobüsteyim bir kişi tel ile epey Sevinçli ve güvenir şekilde Konuşuyor tel in karşısındaki kişiye bir soru ile ilgili olarak doğru bu nasıl yanlış yaparsın diyor SONUÇ ise forumdan cevaplara BAKIYOR ve ses yanında ki Arkadaşı ile Konuşurken de kısılıyor. Ösym sınavlarında kolay diye bir şey yok -
Kelimelerle aldatıldı galiba büyük çoğunluğumuz.
-
Çok konuşulmayan bir soru daha var.
Cezayı koşulla ilgili munzam zarar varsa borçlu sorumlu olmamak için kusuru olmadığını ispatlamalı diyordu ben bu seçeneği işaretledim çünkü alacaklı borçlunun kusurlu olmasını ispatlamalı diye biliyordum bu sorudaki fikirleriniz nelerdir -
@nopainnogain ben de aynı mantıkla aynı şıkkı işaretledim
-
@nopainnogain aynen doğru
-
@nopainnogain ceza kosulu asıl alacaga bağlı degildir gibi bir şıkkı isaretledim
-
@nopainnogain hocam ben de o şıkkı yaptım, sorudaki en uzun şıktı.
-
Havale ile teslim yapanlar ben de onu Yaptım ancak soruda malı alanı soruyor satanı değil
-
@nopainnogain dogrudur