29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@dzndr yani Mayıs da olası bir sınav var demek istemiş
-
tek duam umarım iyi olan herkes bu listededir sadece inşallah bu listenin hepsi kalsa mülakata..
-
@ir06 kesinlikle inanmayın, umut tacirliği resmen. Zaten burdaki herkes inanmaya hazır, umut etmeye hazırken resmen böyle açık kapı bırakıp satış yapacaklar
-
Geçen sene de mayısta sınav haber çıktı şubatta kurslara başladı millet, haber fos çıktı. Bakandan duymadan inanmayın
-
@dzndr hayırlısı olsun ne diyebilirim ki
-
@mühlet çok ama çok haklısıniz zaten onlar işin tüccarlığında
-
@kubra111 inşallah
-
Yakın zamanda sınav çok zor hatta Mayıs imkansız. 2015 Mayıs 2016 Aralık 2018 Aralık
Ve 200 200 100
İhtiyaç çok az, dershanelere bakmayın hep ayni taktik -
2017 mezun oldum kursa yazıldım, Aralıkta %99 sınav olacak dediler olmadı.
Sonra 2018 Mayıs,Haziran kesin var dediler olmadı. En son artık emeğim boşa gitmesin diye diye Aralık ayına kadar geldim. Ama hiçbir hoca 1,5 yıl olmayacak demedi,demezler de, bu süreçte şundan duydum bundan duydum olacakmış, hatta bence anlaşarak olacağına dair yoğun bir algı bile oluşturuluyor hocalar tarafından. Yeter ki kitapları satılsın, onun için kimseye inanmayın sadece haziran veya aralık ayına doğru söylentiler kuvvetliyse kanun okumaya başlayın özellikle Anayasa, HMK, DMK, ceza okuyun ilan gelince diğer derslerin güncel kitaplarını alıp yoğun bir tempoyla halledilir bu sınav. -
Benim aklım hala listede of sınava giren o kadar cok insan var bu doğru fakat ya bende nedense hep iyi olan bu işe gönül verenin forumlarda orda burda olduğunu düsünüyorum. Umursamayan adam açıp okumaz bile. Ama iyi olanlar mutlaka rakiplerini bilmek ister. Bi araştırır. O yüzden ankete katılmayıp sadece girip okuyanlara sesleniyorum , biliyorum burdasınız hadi yardımcı olun ve listeyi 200e tamamlayalım. En başından beri diyorum 200ü görmek kesinlikle tam bi fikir olusturabilir. ama lütfen 70 80 dogru bandı da yazsın umudunu kaybetmeden..
-
@kubra111 bunlar hep umut
-
@ir06 15 bin rakamına takılmamak lazım anlatmak istedigim o
-
@kubra111 artık yazmaya korkuyor insan bu netlerden sonra
-
Yakın zamanda sınav olacağını düsünmüyorum olursa aralık ayında adli olur
-
@hakimikaymakam biraz daha şanslı olsam ben de yapacaktım 60 demek ki bu kadar şanslıymışız napalım 20. değilde 80. kazanacaz mecbur
-
@kubra111 hocam bence çok fikir vermez neden derseniz hepi topu 300 kişi . verdiği tek fikir evet anladık yüksek kapayacak
-
@kenan evet ama yanlış yapıyorlar işte biz burda ortalamayı bulmak yerine ilk en yüksek 50yi bulduk bence
-
@kubra111 ben 15000 kişinin 200 lira verip sınava gelmesine dahi şaşırıyorum. madem bi iddian yok hem 200 lira veriyosun hem kalkıp taa nerelerden ankaraya geliyosun
-
@toranj o soğukta
-
@kubra111 ilk 50 yi yollayalım ÖSYM ye erken açıkla kalan 250 senden diyelim