29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Türkçe sorularının cevapları var mı aklınızda bir tane bile olsa
Yazım yanlışı : Git gide
-
@sikilaccisamatha Hocam bundan emin misiniz? Ben acik kabul gerekiyorsa kabulun gonderildigi andan itibaren hukum dogurur secenegi vardi ve onu isaretledim diye hatirliyorum. kelime oyununa mi kurban gittik yine?
-
@gaye açık kabul gererktiği halledrde kabul habernirin gönderildiği an HÜKÜM doğurmaya başlar
-
@kemankeşş Hocam ben de oyle yaptigimi hatirliyorum. Arkadasimizin dedigi ifade de dogru. Bir soruda 2 dogru cevap olamaz. Birimiz yanlis okuduk.
-
@gaye bilmiyorum ben eminim
-
Arkadaşlar cevapların toplandığı bir paylaşım var mı acaba? Liste halinde
-
@kemankeşş aynısını dedim umarım doğrudur
-
Mat türkçe cevapları varsa çok iyi olur
-
@rootofallevil inşallah
-
Ortak alanın sapması yüksek olur diyen var mı
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@gaye açık kabul gererktiği halledrde kabul habernirin gönderildiği an HÜKÜM doğurmaya başlar
Ben sorulari tekrar döndüm cok vaktim artti tekrar okudum cvpladigim şık aynen soyleydi : acik kabulün gerekmedigi durumlsrda onerinin ulastigi andan baslayarak hüküm doğurur
-
Ben de yanlış okuduğumu düşünmüyorum açık kabulu soruyordu ama yarın anlarız zaten
-
@ezo, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Ben de yanlış okuduğumu düşünmüyorum açık kabulu soruyordu ama yarın anlarız zaten
Sorular kesin aciklanacak mi diyorsunuz?
-
Arkadaşlar borçlar konusunda şu konuya açıklık getirelim açık kabul gerekmiyorsa önerinin ulaştığı anda hüküm doğurur açık kabul gerekiyorsa kabul beyanının gönderildiği an hüküm doğar kabul beyanının ulaşmasıyla sözleşme kurulmuş sayılır
-
İdare hukukunda öncülü bir soru vardı hangisi adlu yargida gorulur diye herkes 1 2 3 yanı hepsi doğrudur demiş ama öncüllerden biri icra dairesindeki memurun kusurla davranışlarından dolayı adlı yargıda dava açılır idi. Benim bildiğim kamu görevlilerinin kusurlu davranışlarından dolayı dava idarenin aleyhine idare mahkemesinde rucu davası ise adli yargıda görülür. Burda icra dairesi memuru olmasindan dolayı özel bir durum mu var neden herkes 1 2 3 dedi
-
@nopainnogain Evet hocam. Burada sorun yok. Sorudaki dogru ifade neydi burada uzlasamiyoruz?
-
@gaye hocam benim hatırladığım açık kabul gerekiyorsa kabul beyanının gönderildiği anda sözleşme hüküm doğurur yazıyordu. Ben bu şıkkı işaretledim.
-
@nopainnogain evet hocam açık kabul gereken hallerde kanulhaberinşn gönderikdiği olacak
-
@gaye sorudaki doğru ifade açık kabulun gerektiği durumlarda kabul cevabının gönderildiği anda şıkkı
-
@nopainnogain arkadaşlar bu soru hakkında yorum yapacak yok mu