29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@dzndr hocam çevremde ki herkes bu listede öyle diyim. ben giren bütün arkadaşlarıma haber verdim .
-
@çıkmadıkcandan hocam bence siz gkgyden dolayi 5puan sapma alirsiniz. Ama tabi fazla umitlenmeyin 95-96 ile ilk 20 belki :)))
-
@minikistan @kafes66 gkgy 18 ortak 25 idari 23 puan 71,5 geldi
-
@1umut yok hocam gkgy çok getirmiyormuş
-
@1umut umarim cok iyi gecmistir sinavin. Sahsen fazlasiyla hakettigini dusunuyorum. Elbette emek veren herkes hakediyor o ayri bir konu.
-
@lion ah sevgili lion ne kadar duygulandirdi ve mutlu etti yazdigin gece gece, cok tesekkur ederim:) keske cok iyi gecti diyebilseydim, sinav aninda heycanimi kontrol edemedim ve cok onemli birkac sorumu heyecanima kurban ettim Suan en dusuk 82 ham puan hesapladim. Cogu kisiye gore olurmus ama biraz bahtsiz bi insan oldugumdan 301.olarak sinirda kalirsam hic sasirmam. Kendimi en kotusune hazirlamis durumdayim. Ucundan da olmazsa da “hakkimda ne kadar hayirsizdi ki Allah kazanmami bile nasip etmedi” der yoluma bakarim ne yapayim:) emegimiz Ona emanet sonucta. Dualarini bizden eksik etme
-
@hakeriaa Mümkün değil net söylüyorum. Ummadığı birine isim gitmiştir.
-
@dzndr inşallah hocam ilk 150 girse keske mucize olsa
-
Arkadaslar bu itirazlarla ilgili bilgisi olan varmi surec nasil isliyo
-
@yvzt sorularla ilgili itirazlar
-
@yvzt İtiraz eden arkadaşlar verilen dilekçe takip numarasını sorgulatmış; henüz işlemde imiş netice posta yoluyla bildirilecekmiş
-
@themis_ianka teşekkür ederiz hocam bakalım ne sonuç olacak
-
@themis_ianka tesekkur ederim
-
kaldı son 10
-
@kubra111 az kaldıııı
-
@kubra111 bence erken açıklanacak bu sene Ösym erken açıklıyor
-
@ezo ben yine 22 sine hazırlıyorum kendimi , erken olursa ne mutlu şu stresli günlerimiz bi bitse artık, öğrensek hemen
-
Erken mi açıklanır dersiniz
-
@kubra111 aynen bitiyorsa bitsin artık şu çile
-
@kubra111 haklısınız belirsizlik yoruyor insanı