29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ecem teşekkürler
-
@saykayhak hocam bence subjektif sorusu iptal olmalı bi ihtimalde gecikme faizi sorusu bi de ceza ama ceza iptal olmaz
-
@paretowilfredo sağolun hocam
-
@gaye teşekkür ederim
-
O subjektif sorusuna itiraz edilmişti demi umarım iptal ederler onu
-
@kafes66 zaten iptal edilecek tek soru o gibi duruyor
-
en çok hangi sorunun iptal şansı yüksek sizce?
-
@dzndr bence de sart ıslem sorusu sms içimdeki hid hiçbiri iptal olmsyacak dıyor
-
O soru iptal edilirse işte o zaman dengeler değişir
-
@dzndr subjektifin şansı yüksek
-
@kafes66 şart işlem sorusu banada yanlış geldi ama ben idare hukuku hocama mesaj attım açıklamasını yaptı bana soru doğru iptal edilmez dedi
-
@ecem nasıl edilmez daha önceleri soruldu kurum sınavlarında subjektif olarak ama gerçi edilmeyedebilir ösym bu sonuçta hocanız ne yazmış peki gerekçe icin
-
@dzndr sanırım subjektif işlem sorusu için kesin doğru mu belli değil sadece
Vergide gecikme faizi ve ceza sorusunun cevapları doğru olduğu ispatlanmıştı sanıyorum3 soruyuda ben yanlış yaptım ,umarım iptal edilmesi gereken varsa süreci uzatmadan iptal ederler zira çok yorulduk beklemekten
-
İşlem sorusuna gelene kadar idare hukukunda o kadar çok konu vardı ki. Kaymakamlıkta ne hakimlikte yıllardır imar kanunu sorulmuyor sorsana bir soru! Her sınavda boşuna imar kanununa çalıştığımı düşünüyorum.
-
@kafes66 Memurluk vatandaşlık kamulaştırma şart işlemin ornekleridir
Vergi ve öğrenciye not verilmesi subjektif
Öğrencinin alacağı not kişiden kişiye değişir o yüzden subjektif.... ama 70 alan geçer dese o zmaan şart olur.... burda şart var Diye bir açıklama yaptı -
Bilal hocayi bilen bilir, o da sart islem dedi o soru icin
-
ben şart işlem sorusunu 3 farklı hocaya sordum onlar da hata yok dedi arkadaşlar iptal edileceğini sanmam.
-
@rootofallevil iyiki de cikmamis
Sinavda onu gorsem oturup aglardim :)) -
@scrikss soru zaten dogru bence hicbiri iptal olmaz.
-
Bugun giremedim foruma ama çok bi degisim yok listede ne düsünüyorsun @kubra111