29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Evet kemal gözler disiplin cezasına subjektif diyor. Lakin o soru şart işleme örnek evet kişiyi belli bir durumu sokuyor veya çıkarıyor misal memur olma veya memurluktan çıkarma hayırlısı olsun lakin ben genede iptal olması taraftariyim subjektif de kapsıyor
-
@1umut Ben dersi Bilal Hocadan aldım ve şart+inşai şıkkını işaretlemem 10 saniyemi almadı hatta notlarımda örneğide duruyor. Bu sorunun bu kadar tartışılması cidden garip.
-
Şahsi fikrimi söyleyim bence de iptal edilen soru olmaz ama çıkarsa ceza sorusu olur gibi geliyor.
-
@rootofallevil aynı şeyi düşünüyorum ben de.
-
Ben bilal hocayı filan bilmem arkadaşlar tanımam Tamam o soru da iptal olmaz ise hangi soru iptaldir sizce başkan ve müdür doğru onu gectim. ceza atıf yaptı gecikme faizi de olmaz O zaman sorun yok
-
@revenge aynisi bende de oldu hocam:) sinav sonrasi tartisilmasi bana da cok garip geldi. Iptal olacagini da dusunmuyorum zaten ama bakalim️
-
@kafes66 cezada sıkıntı var gibi açıkçası ama bakalım.
-
@minikistan evet kimse gelmiyor artık. Iki ihtimal var. Ya 60ların soyu tükendi (insallahhhh ) ya da sosyal mecrayı kullanan bu kadar çıktı. ama bana sanki iyiler hep bi rakiplerini araştırır takip eder gibi geliyor, hele ki bu çağda öylece hicbir yere tıklamadan oturup beklemek cok ütopik değil mi
-
@scrikss orda da atıf yapmış tck ya onu da iptal etmezler o zaman
-
@kubra111 iyi yapanlar muhakkak bakar arastırır.
-
@kubra111 evinde sosyal medyaya bakmadan sinav sonucunu bekleyen varsa bulunup, derhal ödül verilmeli️️ Illaki herkes takip ediyordur fakat soyle bi durum var. Cogu netlerini soyleme taraftari degil.
Ozellikle burayi eskiden beri takip eden biri olarak biliyorum +60 yapmasi kuvvetle muhtemel kisiler listede yoklar. Onlar sadece izleyici suan:) onlarin sayisi nihai listeyi belirleyecek ama bakalim️ -
@kafes66 tanısan çok seversin idare ve iyuku 10 gün içinde tahtaya tablo çizerek anlatan benimde 100 sayfaya sığdırıp 3-4 tekrarla fullediğim minik tatlı hocamız
-
@rootofallevil keske onu iptal etseler ama ösym ugrasmaz arkadaslarin aciklamasini yapar gecer bence iptal etse bana yarar
-
Alanda 60 yapan 150 kişi ya max. çıkmaz yani öyle 200-250 kişi falan
-
@1umut adam buraya girip napacakki zaten garanti sallamaz bile belki öyle düşünmüş olabilirler
-
@rootofallevil 150 bile fazla degil mi? Ben 75 max diyorum
-
@minikistan vardır o kadar çünkü son sınavda bizim arkadaş 24 gygk 57 alanla 164. olmuştu
-
@revenge idare ve iyuk 2 yanlış ama senin icin dinleyecek ve ful yapacağım diğer sınavlarda önesin icin sağol
-
@saykayhak Hocam kaymakamlik sinavindaki soru nasildi? Hangi durumu subjektif kabul etmislerdi? Yine memurluktan cikarma mi?
-
@1umut tabi bir de o ihtimali düsünüyorum hani liste işini sacma bulup bizi takip etmesine rağmen söylemeyen bir kesim kesin vardır. Ama bu o kadar çoğunluk olamaz bence. Bizim dogamizda yok mu iyi sonuçları hemen bir sekilde paylaşalım 60 üstü yapan adam hemen burda olması gerekirdi