29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kafes66 inşallah diğer sınavlara gerek kalmaz :d
-
gecikme faizi sorusu bence iptal olabilir ve cezadaki 3 yıl sorusu
-
@revenge inşallah güzel kardeşim benim
-
@rootofallevil hocam dogru sayılarından ziyade neyi dogru yaptı neyi yanlış yaptı sapmasına göre degisir o sıralama bizim listede 60 alan yapıp ustlerde degilde daha aşağılarda olan var gk gy düsük diye 150 çıkmaz açıklandığında göreceksiniz
-
@dzndr hiç ihtimali yok hiç bir soru iptal olmaz
-
@kubra111 hocam tecrubesizler icin evet, hemen duyurmak isterler. Ama her sinavda basari elde ede ede basariya doymus belli bi kesim var. Onlarin sessiz oldugunu dusunuyorum. Cunku onlar hep basarili, neden yazsinlar ki insallah sayilari cok azdir, amin:)
-
@1umut az olsunlar diye ümit edelim hep birlikte
-
60 ve üstü yapan 100 kişi ancak çıkar bence de. Kaymakamlık sorusunu da ya buradan bir arkadaş paylaşmıştı yada facebookdan ona istinaden söyledim. O da iptal olmayabilir. Çok büyük değişiklik yapmaz zannımca.
-
@kafes66 valla ben de öyle garanti gelecek gözünde olsam hiç araştırma ihtiyacı duymazdım
-
@saykayhak kaymakamlık sorusu neydi hocam 2018 sınavındaki mi?
-
@ir06 yakışıklılık boylu poslu olmak önemli değilmiş ki beni almadılar heralde beni moralsiz görüp teselli etmeye çalıştı sadece
-
@rootofallevil yok hocam daha önceden sorulmuş bir test sorusu idi. Bakıyorum gruplara bulabilirsem paylaşırım.
-
@gaye Kendi açımdan konuştum biraz kendi dünyamdan değerlendirdim. Her ne meşrepten ne inanctan olursa olsun. Hangi makam mevkide olunursa olsun vatana, millete güzel hizmette bulunulnsun yeter.
-
@kafes66 şurada kendimizi bile avutamıyoruz. tanıdık artık ösym'yi biliyoruz onu
-
@dzndr az kaldı ya haftaya bugün daha heyecanlı olcaz
-
@minikistan kendimi hazırladım. alıştım olmamasına. olursa büyük ikramiye bana çıkmış olur
-
@minikistan benim sapmasız 77 gibi ben de hiç heyecan yok asıl gelirse çok büyük sürpriz olacak
-
@dzndr eger tam hazırlamış olsaydın hala bu foruma girmezdin icinde olabilecegine dair bir umut var.
-
@ordubalık-valsi bir dahaki sefere alırlar inşallah
-
@ir06 Ben sapma olayini hala anlayamadim ki. Nereden gelecek, neyden gelecek? Kac gelecek? Belki umutlanirim azicik ben de.