29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mühlet ne demek mesele gerçek ortaya çıksın
-
@dzndr teşekkür ederiz hocam.
-
Dün gece rüyamda Gky 25 Alan 57 net ile 126. olarak gördüm kendimi hayırlısı insAllah
-
@mami1616 Allah hayırlara getirsin:)
-
@mami1616 hocam rüyalarınız hep böyle net mi olur. sınav sonucu gibi rüya maşallah
-
@mami1616 hangi soruları yanlış yapmışsınız?
-
@mami1616 rüyanda standart sapma kaç gelmiş önemli olan o, sapman kaçtı belki Bi fikir ediniriz =))
-
@fc-real-gdp Bu rüya bilinç alti rüyası bence. Ama bazen hiç aklımda yokken rüyama giren şeyler oluyor o zaman çıkıyor rüyam . Bazen maç sonuçlarını görüyorum mesela onlar tutuyor :))
-
@rootofallevil Amin hocam insAllah
-
@kubra111 sapmayı niye bu kadar önemsiyorsunuz ki 1.si herkese sapma geliyor 2. İyi olana iyi sapma orta yapana ortalama bi sapma geliyor... İyi Bi sapma puanı gelebilmesi için sınavının zaten iyi geçmiş olması gerekirki ozaman da ihtiyacın kalmaz.. Ben hiç duymadım sapma ile 300 500 kişi öne geçen.. Sapmanın amacı küçük Bi düzeltme yapmak 305. Olursun ama zor Bi soru yapmışsındır seni 299. Yapar mülakat gelir
-
Hafta içi geliyor mu sonuçlar? ️
-
@vm_yilmaz biraz sohbeti takip etseniz keşkee. bu standart sapma muhabbeti 2016da 11 puan gelen birinin öne sürülmesi ile başladı. ve bu kişinin neti de dediğiniz gibi çok yüksek değil. bizi de şaşırtan buydu. ve bu yüzden üstünde durduk bu kadar. umuttan doğan merak anlayacağınız
-
@vamos inşallahh
-
@kubra111 Hocam orayi okudum yine anlayamamistim. O arkadasa 11 puan sapmanin neden geldigi anlasilmis miydi? Yani ne yapmis o sinavda? Benim hic umudum yok. Ama 11 puan sapmalari gorunce cikip gidemiyorum buradan
-
@gaye 11 puan sapma burdan birinin arkadasıydı onun açıklaması lazm
-
11 puan sapma bana hala uçuk geliyor:) Bu sınavda bence 5-6 ancak oynar. Çünkü ortalamalar çok da düşük değil. İlgili konuları Full yapanlar veya çoğu kişinin yanlış yaptığı soruları doğru yapanlara gelir o da
-
@saykayhak hocam iyuk türkçe filan fullse ss yararı olur mu acaba
-
@kemankeşş bence iyukun ortalaması düşüktür o yüzden yüksek olabilir
-
@ecem hocam konu dışı olacak ama haziranda mezun oldum guy ilanı da bekliyoruz ama daha mülakatlar bile belli olmadı sanki hayat böyle devam etmiyor özel sektör de malum belli ne olacak bilmiyorum üniversite zamalarımı özlüyorum
-
@kemankeşş hocam, iyuk olabilir ama Türkçe genelde 5 doğru yapılıyor. Dilbilgisi sorusu bu sene artı olabilir.