29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@olursaolur Hocam sinav sonucunun ekran goruntusu paylasilmisti yanilmiyorsam. Konuyu bilen arkadas gelip anlatir belki tekrar.
-
Standart sapma her sınav için değişiklik gösterir bu sınavın matematik ortalaması 2 ise 4-6 arasında yapanlara iyi ss geitirecktir. Genel itibari ile ss yüksek olan dersler üsül hukuklarıdır . En az yapılan dersler bunlardır geçmiş sınav ortalamalarına göre iyuk , medeni üsül , vergi üsül .
-
Burdan çıkaracağımı çıkarım 73 doğrusu olan biri en az yapılan dersleri full ise 78 doğrusu olan birini geçebilecektir . Yani 5 doğru fazla yapmanın bi avantajı kalmayacaktır . Tamamen standart sapması fazla yapan derslerle ilgili
-
2014 idari hakimlik sınavında bana 7.2 standart sapma geldi benden çok doğrusu olanlara 10 puan geldi . Olabilir . ÖSYM gerçek sonuçları açıklayınca sınavın zor mu kolay mı olduğunu göreceğiz
-
mesela idari kısmı 24 doğru ama her testten 2 yanlış bir tek vergi hukuku 3 yanlış. bu dağılım da önemli
-
Hatırladığımız kadarıyla testlerde yaptığımız doğru-yanlış dağılımlarını yazalım mı, sapma için fikir oluştururuz? Mesela benimki:
Türkçe 2 yanlış, matematik 4 yanlış, tarih 2 yanlış, vatandaşlık full
Anayasa idare idari yargı ceza 1 er yanlış
Medeni medeni usul ve borçlar 2 şer yanlış
Vergi 3 yanlış iktisat maliye full -
@rootofallevil sen kazanmışsın =))
-
@rootofallevil Türkçe 5/6, matematik 3/6, tarih 9/12, vatandaşlık 6/6, anayasa 7/7, idare 7/7, iyuk 6/7, hmk 6/7, medeni 7/7, borçlar 6/7, ceza 4/7, vergi 14/14, ekonomi 6/7
-
Türkçe full
Matematik 1 yanlış
Tarih 3 yanlış
Vatandaşlık full (yoldan geçene sorsak herhalde 3-4 tanesini yapardı)
Anayasa full (bugün aöf sınavına girdim daha zordu)
İdare 1 yanlış
İyuk 1 yanlış
Hmk 1 yanlış
Medeni hukuk full
Borçlar 1 yanlış
Ceza 1 yanlış
Vergi 4 yanlış
Maliye 1 yanlış
İktisat 0 doğru benim için sınavın kırılma noktası oldu allah belamı verdi burada,keşke hepsini A falan yapsaydım.
26-56 gözüküyor 3-5 sapma gelir inşallah. -
@vm_yilmaz inşallah :))
-
@rootofallevil Türkçe 6/6, matematik 4/6, tarih 8/12, vatandaşlık 6/6, anayasa 7/7, idare 6/7, iyuk 6/7, hmk 5/7, medeni 5/7, borçlar 6/7, ceza 4/7, vergi 13/14, ekonomi 6/7
24/57
-
Şart işlem sorusu ve cezada 1 yıl sorusu iptal edilirse roller değişir
-
İnşallah dediğiniz gibidir. Benimde idareden 1 yanlış vergi 2 ceza 2 yanlış diğerleri full. Tabi hatırladığımız gibiyse :))
-
@revenge adam derece yapmış full yapmış derken cezadan sonra nasıl Bi dağılma o? Vergi iktisat olmasa ilk 50de kesin derdim
-
Türkçe 5, mat 3, tarih ve vatandaşlık tam. Anayasa 7, idare 6, iyuk 6, hmk 5, maliye iktisat 5, tvs ve vuk 14. Borçlar 7. Medeni 6. Ceza 5
-
@frieddmann ösym iptal etmez de iş yargıya intikal ederse sene sonu mu olur bilmem iptal haberi duyabiliriz
-
Forumdan çıkacak derece yapanlar hey maşallah
-
Paylaşılan verilere göre ceza, vergi, medeni, iktisat iyi sapma verecek
-
@rootofallevil dava dilekçesinin tepesine duruşma taleplidir yazarsa 15 güç içinde karar verilmeli diye düşünüyorum 1 seneye kalmaz
-
@vm_yilmaz sorma kardeşim aslında iktisattan falan çok beklentim yoktu 1 yaparım dedim 1’de şansıma yapsam 2’yi öpüp başıma koyacaktım 1 bile olmadı vergide 2 soru sınav kazası olunca ağır hasarla ayrıldım sınavdan düştük sınıra kadar.