29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@frieddmann okuduklarımız sadece kağıt üzerinde. 2016 turkçe sorusunu iptal etmek 2 sene sürdü duruşmada istedi arkadaşlar ama dikkate dahi alınmadı
-
@revenge ham puanın 81.3 yapıyor en kötü 3 puan gelse bile kazanıyorsun hocam
-
@kenan bı memlekette her şeyin hayırlısını isteyeceksin valla hayırlısı diyelim kardeşim
-
@rootofallevil yok abi inan bunlar normal yapanlar.. Asıl dereceler, hepsini nasıl yaptım diye kendilerine inanamıyorlar şuan hala şoktalar forum gezemiyorlar.. Piyasada ki en bilinen 3 Denemeyi herkes çözmüştür kim çıkıp diyebilir bu sınav herhangi birinden daha zordu diye...
-
@revenge benim de iktisatta dogrum yok
-
@vm_yilmaz sınavda borçlar 2 soru ceza 2 soru vuk 2 soru hariç kolaydı. Kendi görüşürüm
-
@vm_yilmaz derece yapmış olsam her yere üye olup yazardım ben... ben senden şüpheleniyorum. sanki bizimle içten içe eğleniyorsun. vakit geçiyor böylece hemen
-
Arkadaşlar tecrübemle söylüyorum idari hakimlik sınavında en çok vergi, ekonomi ve gk gy iyi puan veriyor. 2016 sınavına girdim o sınavda da öyleydi. Diğer sınavların ortalamasına bakmıştım onlarda da öyleydi. 75 ham puandan sonra 3 - 4,5 puan arası verir oda en fazla. Standart sapma temeli budur.
-
Hakimlik sınavı yapıyolar anayasa değişiliği teklif sayısını hsyk üye sayısını soruyolar. Sınavda çok sinirlenmiştim.
-
Sınav açıklandığında zor olduğunu sende göreceksin. O heyecanla herkes doğru yapmışımdır diyor ben de dahil ama eksik çıkıyor ve çıkacak 3 veya 5 net arası aşağı iniyor.
-
@kenan gy gk o kadar etkilediğini sanmıyorum alan karşında ama gerisine katılıyorum
-
@vm_yilmaz cok merak ediyorum sizin ilk sınav tecrübeniz mi?
-
@dzndr onun için derece yapamıyorsun ya... Adamlar derecesini yaptı kenara cekildi izliyor
.. Bizim gibi ss hesaplamakla uğraşıyor kafa rahat dinleniyorlar.. İnan 85 dogrum olsa 2 hafta boyunca neti acmazdım bile -
@kenan matematikten 4 yanlış var sence sapmayı kötü etkiler mi ya bu matematiği nasıl halletsem bilmiyorum sınavlarda basiretim bağlanıyor sanki
-
Benimde anayasa idare iyuk borclar full
Hmk 1y medeni 2y
Vergi 2y ceza 1y iktisat 4 yanlis:D:DCarpan sorusunu bile yanlis yaptigim icin bana da yaziklar olsun:)) Medenideki 2 yanlisim ve vergideki 1 yanlisim dikkatsizlik ile oldu. Iktisattan carpan sorusunu yapardim ama olmadi. Digerlerini bilmedigimden yapamadim
-
@vm_yilmaz hayır o zamanda acaba cok mu kolaydı herkes yüksek yaptı sanıp şüphe duyup yine neti acardın 90 netin bile olsa . Çünkü sana cok kolay gelmis olurdu ve şüphe duyardin geneli mi öyle diye
-
@frieddmann anaya soruları rezaletti sorsana bireysel başvuru, somut norm ,soyut norm hiç eleyici soru yoktu.
-
@frieddmann kesinlikle öyle bide yazım yanlışı ve Çin sorusu 7tane zor soru vardı topu topuna
-
@vm_yilmaz öyle gerçekten. Ben vuktaki müdür sorunun cevabını sırf ösym malı yüzünden değiştirdim kendimde gelir uzmanıyım başkanın düzeltme yetkisi olduğunu biliyorum. Başkan ve müdürü aldım sonra dedim ki bu ösym başkanı kabul etmez bilmez dedim başkanı falan kendi kendime :))) öyle anayasa idare hukuku rezaletti iyukta çok basit sormuşlardı. Bi borçlar bi ceza standarta yakındı.
-
@revenge sınavda birazda o düşünce beni yanılttı sorular basit geldi geri dönüp bakmadım. Anayasa kpss sınavından çok daha basitti