29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kafdağınınarkası çok emin bir tahmin olmuş ama çokta yüksek bir ihtimal sınav işine yıllarını veren hocalar bile bu kadar yüksek puan tahmini yapmadı.
-
@toranj benim sınıftada 6 kisi yoktu
-
Tahminim tutmaz inşaallah ne dim ama sınava girmeyenlerin çoğu mülakatlar yüzünden girmediyse düşük kapatma ihtimali artar
-
ya sınava başvuru sayısı ve sınava giren sayısı belli mi
-
@frieddmann yok mu bilen
-
@frieddmann https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/2018-hakimlik-sinavina-kac-kisi-basvurdu-h6285.html
kaç kişinin katıldığı sonuçlarla belli olur hocam
-
@albertcamus sağolasın
-
Ben de doğru olarak söyleyeyim 80 doğru:) Alan doğrusu fazla olmak kaydıyla 79 doğru da heyecanla beklesin derim:)
-
@ecem öyle olursa YD ile dava açılır. Sonuç açıklanmadığı için mahkeme davayı kabul eder süreç uzar. Böyle oldu mu sonuçlar açıklanır sonra kim ne yaparsa yapsın Bi şekilde davalar iptal ediliyor
-
@kafdağınınarkası bu sınavda katılımın düşük olması ilanın geç gelmesinden kaynaklandı. 2016 sınavında ise yaklaşık 6 ay önce duyurulduğu hatta 1 ay ertelendiği için (normalde kasımda olacaktı aralıkta oldu) katılım yüksekti
-
Arkadaşlar yeni hakimlik sınavı ne zaman olur acaba duyumu olan var mı?
-
Sevgili Arkadaşlar,
Sizlerden bir ricam var...
Bilen arkadaşlar vardır belki Pink Floyd'un ünlü şarkısı The Wall'ın haklarını Roger Waters iki seneliğine Türkiye'deki İZEV'e verdi ve Türkçe sözler yazıldı. Selda bagcan, Funda arar, Kubat gibi sanatçılar seslendirdi.
Video eğer 10 milyon izlenme alırsa; Engelli Dostlarımız için kendileri tarafından bir yaşam köyü kurulacak.
Yapmanız gereken tek şey videoyu izlemek ya da izlenme sayısının artmasına yardımda bulunmak. Göndereceğim videoyu elinizden geldiğince etrafınızdaki herkese ulaştırıp izlemelerine vesile olup bu yaşam köyünün kurulmasına destek olursanız gerçekten çok sevinirim.
Çok Sevgiler -
@saykayhak daha önce hakimlik sınavına girdiniz mi?
-
@1umut bizler sınava dert yanıyoruz. Kaybettik diye üzülüyoruz. Yetmiyor isyan edip kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı, eslerimizi veya çocuklarımızi ezip, hakaret edip, sınavın acısını çıkartıyoruz. Ama aramızda o yakınlarınin acısını hergün artarak yaşayan insanlar var.
Ama SMA gibi hastalığı olup, o çocukları sebebiyle hayatları zindan olan aileler var aramızda.
Arkadaşınıza ve ailesine allah sabır versin. SMA gibi tedavisi bugün için mümkün olmayan hastalıklara direnecek güç versin.
Bize abi lazım. Kardeş lazım.
Allah onların sağlığını korusun. Sınav dediğin nedir. En fazla 1 yıl daha çalışırız. -
Sınavda Cevşen bırakan arkadaş buralarda mısın?
-
@minikistan evet girmiştim.
-
@toranj hocam ilk kez bu yıl sınava girdim ben ama 2015in kolay bir sınav olduğunu sanmıyorum. Bulabilirsem bir sonuç atacağım ona bakıp siz takdir edin.
-
@scrikss hocam 2015 e ben de girmedim ama kolay olduğunu söylediklerini çok duydum. Sıralama doğru sayısı bazında 2016 ve 2017 farketmişmi bilmiyorum ama 2017 adli de güzel sorular varmış bence. Eğer adli de kapatma neti çok oynamadıysa bizde de pek oynamaz
-
@toranj fotoğrafı eklemeye çalıştım ama olmadı. 2015 sınavında 58 alan 28 gk olan biri sınavda 19. olmuş.
-