29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@rootofallevil bana da bugun aciklancak gibi bi his geldi. ama bu tip hislerimde yanilirim genelde^.^
-
Liste dışı 80 ve üstü kaç kişi vardır acaba
-
Dostlar annem babam Ankara'ya yanıma geldiler . Annem sabah diyor ki rüyamda ikimiz de hakimlik sınavına girmişiz. Ben 4 . olmuştum sen de 59. olmuştun diyor. Halbuki bütün soruları oğlumdan bakıp yapmıştım nasıl olur bu diyor:) sabah anlattı ailecek baya güldük . Psikolojimiz ailecek bu durumda.inşallah rüyalar tersine çıkıyordur:)Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle.
-
@kubra111 Merhaba dostum. İlgili ismi bana özelden iletirseniz ben gerekli düzenlemeleri yapayım.
İleti silme yetkisi vermememizin bir çok sebebi var. Teknik gerekçeler söz konusu ancak daha ciddi sorun bu durumun suistimale çok açık olması. Bu yetki açıkken yaşadığımız bir çok sorun oldu bundan kaynaklanan. Kişi ortalığı karıştıracak sözler sarf edip, örneğin küfür hakaret edip sonra bunları silip kaçabiliyordu. Ardından çıkan karmaşa da yanımıza kâr kalıyordu.
Keza yine bir çok kişi forumda bir şeylerden faydalanırken bir çok şey yazıp, atanınca bunları komple silip kayboluyordu. Bu da özellikle başlıklardaki anlam bütünlüğünü ciddi şekilde bozup konuları boşluğa düşürüyordu.Bunlar ve benzeri bir çok sorundan dolayı bu imkanı yalnızca ilk anda düzenleme yapılabilmesi, yazım yanlışlarını değiştirmek gayeli 2 dakika için açtık. Daha ötesi malesef bir çok soruna gebe bu nedenle yok.
Hepinizin bilgisine dostlar.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@kubra111 Merhaba dostum. İlgili ismi bana özelden iletirseniz ben gerekli düzenlemeleri yapayım.
İleti silme yetkisi vermememizin bir çok sebebi var. Teknik gerekçeler söz konusu ancak daha ciddi sorun bu durumun suistimale çok açık olması. Bu yetki açıkken yaşadığımız bir çok sorun oldu bundan kaynaklanan. Kişi ortalığı karıştıracak sözler sarf edip, örneğin küfür hakaret edip sonra bunları silip kaçabiliyordu. Ardından çıkan karmaşa da yanımıza kâr kalıyordu.
Keza yine bir çok kişi forumda bir şeylerden faydalanırken bir çok şey yazıp, atanınca bunları komple silip kayboluyordu. Bu da özellikle başlıklardaki anlam bütünlüğünü ciddi şekilde bozup konuları boşluğa düşürüyordu.Bunlar ve benzeri bir çok sorundan dolayı bu imkanı yalnızca ilk anda düzenleme yapılabilmesi, yazım yanlışlarını değiştirmek gayeli 2 dakika için açtık. Daha ötesi malesef bir çok soruna gebe bu nedenle yok.
Hepinizin bilgisine dostlar.
Görebildiğim kadarıyla birden çok isim ve soy isim olarak belirtilmiş arkadaş var. Bunların hepsini grup dışı olarak güncelleyeceğim dostum. Herhangi bir sorun doğmasın bundan kaynaklı olarak. Bizle alakalı bir çekince değil bu, daha ziyade paylaşan kişilerle alakalı kvkk açısından sorun teşkil etmesini istemediğimden kaldırıyorum. Keza kişilik haklarına saygı bağlamında da doğru olan bu.
Herkese iyi forumlar dostlar
-
Google'dan kendini aratmak sonra çıkan sonuçtan rahatsız olmak. Ne bileyim öyle işte
-
"Açıklandı" yazısını okuyunca kalbimin güm güm atması o kısa süreli heyecan 20 kez girsem şu sınavlara ve beklenti içindeysem o heyecanı hep yaşarım
-
Arkadaşlar güncel liste kaçıncı sayfada ikidir soruyorum cevap yok yardımcı olabilirmisiniz
-
@trkunc 232 olması lazım
-
@rootofallevil 4 açık link var hocam sıralı gidince. Hazırlık yapılmış gibi.
-
Bu link konusunu aranizda konusurken kendimi farkli bir gezegenden gibi hissediyorum. Bari anlayacagimiz sekilde yorumlayin Bugun aciklanabilir gibi mi yani?
-
@albertcamus nereden görüyoruz linki hocam
-
@gaye bende aynı hissediyorum valla
-
@gaye Dostum link olayını şöyle izah edeyim kısaca, hey gidi yıllar önce yapardık biz de. Son yapılan duyurunun linkinde rakamsal bir uzantı var. Bu sitedeki haber sıralamasını ifade ediyor. Bu linkin son hanesini artırdığınızda eğer o link anasayfaya yönelndirilmiş ise bir hazırlık var denebilir. Kesin olmamakla beraber o link bir şey için ayrılmış demektir. Bu da bu sınav olabilir.
Ekran görüntüleri ile anlatayım daha net olsun dostlar herkes için;- ÖSYM anasayfasında yer alan sağ kısımdaki duyurulardaki en son duyuruya tıklıyoruz.
Açılan haberin linki şu şekilde;
Bu linkteki mavi ile seçili olan kısım o haberin sıra numarası. Sitede böyle bir dizin ile ilerleniyor demek.
- Seçili linkin geri kalan metnine hiç dokunmuyoruz dostlar. Sondaki rakamını arttırarak ilerliyoruz.
İlk tıkladığımız YDS duyurusundaki 69 rakamını 70 yapıp Enter'a bastığımızda şayet bizi ÖSYM Anasayfasına yönlendirmiş ise, bu linkin altı dolu demektir. Neyle dolacağını bilmek mümkün değil lakin sonuçların açıklanmasına yakın zamanda zaten hangi sınav açıklanacaksa ona dair bir sayfaya yönlendirmeye başlayacak anasayfa yerine.
Bu sayıyı tek tek arttırdığımızda şu anda 72 rakamına kadar dolu görünüyor. Çünkü hepsinde anasayfaya yönlendiriyor.
Ancak 73 yaptığımızda ise karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor;
Bu 73' geldiğimizde herhangi bir hazırlık olmadığını o linkin yakın zamanda dolmayacağını gösteriyor.
Tabi haberler sıralı gitmek durumunda değil, başka rakamlar başka haberlere seri olarak ayrılmış olabilir. Ancak dediğim gibi bu linkleri gün içinde izlediğinizde genel olarak altının bir duyuru ile doldurulduğunu göreceksiniz.
Umarım faydalı olur dostlar.
İyi linkler herkese
- ÖSYM anasayfasında yer alan sağ kısımdaki duyurulardaki en son duyuruya tıklıyoruz.
-
@paretowilfredo Sag olun hocam. Yani bugun gelmesi beklenen 3 duyuru veya haber var anladigim kadariyla. Biri bizim duyuru olabilir. Ogrendigim iyi oldu diyecegim de link hastasi olurum artik ben her sinavda tesekkurler acikladiginiz icin.
-
Takvimde belirlenen tarihten önce açıklandığı oldu mu?
-
@mr-aday Oluyor hocam kpss bu sene takvimde belirlenenden önce açıklandı
-
4 link boş. 3 link sınav sonuçları olsa 4. Linkte sayısal veriler olsa tam denk geliyor aslında
-
@aren Bos linklerin hepsi bizim sinav sonuclari yani. Su an anlayabildim zor da olsa:) umarim bizimdir o linkler. aciklansin artik.
-
@aren ben yaptım sayfaya ulaşılamıyor çıktı eşim yaptı ondada Adalet Bakanlığı sınavları yazısı çıktı 73. de