29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mühlet muğla merlez kötü onu söyliyim ama ilçeleri ve köyleri efsana :))
-
Arkadaşlar eğer ki olmazsa inşallah olur ama bu sınav bir daha gelir mi bu sene Mezun oldum ilk defa girdim tam benlik bir sınav usulü oldığınu anladım
-
@frieddmann marmaris i çok seviyorum ya
-
@mühlet yolun düşerse beklerim hocam kışları yağmurlu oluyo.bir haftadır yağmur yağıyo
-
Önceliğim Sayıştay olmakla birlikte nedense bu sınav sonucunu daha çok merak ediyorum.Umarım herkes mutlu olacağı sonuçlar elde eder.Şimdiden mülakata kalacak olanlara başarılar dilerim.
-
@frieddmann benim de ailem turgut reis de yaşıyor. güzel yerler gerçekten
-
@kemankeşş hocam yardımcılık gelirse ki gelecek gibi duruyor gelir sınav. siz çok gençsiniz diğer sınavları ihmal etmeden çalışmaya devam edin. seçimden sonra netleşir herşey.
-
@toranj sağolın hocam yolunuz/muz açık olır inşallah
-
@frieddmann teşekkür ederim sağolun hocam çubucak 'ta iki yıldır kamp yapıyoruz, başka yere gidesim gelmiyor oraya hayranım
-
Hakimlik mülakatına kalabilme ihtimalinin sevincini, umudunu ve heyecanını ilk defa hisseden ve yaşayan arkadaşlara , bu sınavın mülakatından iki defa elenmiş bir kardeşiniz olarak şunu söylemek istiyorum; tüm samimiyetimle söylüyorum, yazılı sınavı kaybetme acısını, mülakattan elenme acısına bin defa yeğlerim.
Rabbim, umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. -
@hakimikaymakam Amiiiinn
-
@hakimikaymakam olur da mülakata kalırsak nelere dikkat etmek gerekir. Yine sınav sorusu gibi sorular mı soruluyor yoksa başka sorular mı hocam
-
@scrikss soru yok hocam hiç bir şeye bakmadan gir . ben 2016 da bütün iyuk u ezberledim çıkmış bütün mülakat sorularını çıkardım. hiçbir işe yaramadı. bu mülakata net elimi kolumu sallayarak gireceğim.
-
@scrikss mümkün olduğunca sorulara yanlış cevap vermeye çalışın. Çünkü, iki mülakatta da sorulara doğru cevap verdiğim halde elendim. Rabbim, bahtını açık etsin inşallah kardeşim:))
-
@toranj bu olsun lutfen ya lutfen. benim de zamanim kisitli 2 sinav anca gorurum. yas konusunda bir duzenleme olur mu hocam sizce? o biraz zor galiba
-
@gaye hocam yaş konusunda hiç bi bilgim yok. baskı oluşturacak bi istek yok sanırım yani sayıca az kalınıyor büyük ihtimalle
-
Yalnız fener iyice kaybedenler klübüne döndü
-
@toranj evet uzmanlik icin vardi bir ara ama hakimlik icin olmadi sanirim.
-
@frieddmann aynen hocam, yalnız bu sene de kış iyi soğuk yaptı .kaldı 2 saat : )
-
Beyler bayanlar güzel paylaşımlar olmuş şehirler seçilmiş, kurumlarda yerler belirlenmiş. Bu temiz dileklerimiz hepimiz için inşallah hayırlısıyla gerçekleşir. Benim de staj dönemi yaşadığım şehir olursa ve akabinde yaşadığım şehirde de idare mahkmesine atamam olursa on numara olur:)