29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@suigeneris önceden anlamazdım, nasıl oluyor insanlar ne yaptığını bilmiyor mu derdim ama ben bu zamana kadar ne hesapladıysam onu aldım. Ama muhtemelen yanlış geçirdim optiğe. Nasip buymuş. Ayrıca 3000 kişi 74 puanı geçiyorsa bu işin sonu yok artık demek ki ne diyelim.
-
@efe_yakup Hocam siralamaniz kaç?
-
@mami1616 326
-
@mühlet hocam dedikleri gibi arkadaşların adli yargıda kazanan ya kıl payı kazandı ya da kaybetti. İnanın ben 0.3 puan ile hâlâ nasıl kazandığımı anlamıyorum ama dediğim gibi sevdiğim birçok arkadaşım kazanamadı o yüzden sevinemiyorum.
Ne olur bırakmayın çok büyük ihtimalle bu sene bir daha sınav var. Temeller herkesin çok sağlam oldu ne olur bu temeller üzerine güzelce inşa edin. Hem hakimlik isteyenler hemde başka kurum sınavı düşünenler için bu geçerli. Bırakmayın ki elinde sonunda kazanırsınız inşAllah..
Ne olur bırakmayın ki bu maceranın sonunda hepimiz garibana ses mazluma nefes olmak için kazanmış olalım..
Bunu sonsuza kadar unutmayın hep birlikte kazanıp hep birlikte mutlu olacaz. Hepimiz kardeşiz. Eninde sonunda Allah'ın izniyle hakim savcılar olacaz inşAllah..
Dualarımda hepinize yer var. Ne olur sizde bırakmayın. Çok ama çok az kaldı hayallere kavuşmaya..
7/24 ne zaman isterseniz hazırım yardıma..
-
@kafes66 321 hocam iki soruyu ummadığım şekilde imkansız olarak yanlış işaretlemişim alandan
-
@efe_yakup Hocam çok zor ama inanin sizin ki kayip degil . Allahin izniyle diger sinavlarda basarili olacaginizi dusunuyorum.
-
@Mehmetemir Bende 20 gk gy, 31 ortak ve 24 idariden yapmışım. İlk sınav diyelim. Normal iş bir yandan çocuk aile bir handan anca hazırlandım. İktisat-maliyeye bakmamak beni kötü etkiledi. O kısımdan 5 yanlış var 3 ceza 1 borçlar 2 vergi yanlışım var. 1,5 ayda bu kadar oldu :). Puanim 76,7 geldi. Sınav aşamasında yardım eden herkese çok teşekkürler. Umarım bir çoğunuzu hakim olarak görürüz.
-
@mami1616 teşekkürler hocam, yoruldum artık yaşım 31 oldu. Sayıştay mulakatina gireceğim nolacaği belli değil lakin sayıştay olsa bile idari hakimlik hep bir ukde olarak kalacak içimde.
-
@efe_yakup benim yaş 33. Tekrar deneyeceğim. Özel durumlarınzi bilemem ama sizde vazgeçmeyin.
-
God of war diye oyun serisi var belki bilirsiniz. 2018'de yeni oyunu çıkmıştı yılbaşı indiriminde ancak alıp oynabildim Spoiler gibi olacak ama orda ana karakterimiz bölümün birinde oğluna beklentilerini daima düşük tut gibi bir öğütte bulunuyordu bu senin sürprizlere hazır olmanı sağlar diyordu. Aslında ne kadar doğruymuş burada sapma şöyle gelse böyle gelse diye hesap yaparken, yok o soru öyle miydi böyle miydi diye yorumlarken gereksiz beklenti içine girdim Ösym de sürprizin babasını gösterdi.
-
@mehmetemir Allah razı olsun desteğinizi esirgemediniz, yolunuz açık olsun inşallah, iyi kalpli bir insansınız belli ki. Mülakat da olur umarım
-
Vatandaşlık full,Anayasa full,İdari yargı full,Hmk full,Borçlar hukuku full.0,5 sapma gelmiş.
-
@mühlet hocam benim yas 35 artik giremiyorum sinavlara 1 sene daha olsaydi onumde yine denerdim. Bu sene benimde cok iyi gecmedi gecen sene mulakatina kaldigim kaymakamlik bu sene olmadi. Sayistay elemede 511. Oldum olmadi, idari yargida 70.2 aldim. Kpss de 2. 4. 10. Vs birkac derecem var bir isime yaramadi ama Bazen oyle olur, bazen de her sey yolunda gider, olur. Denemek lazim yine de.
-
@efe_yakup Sayıştay ile hakimlik arasında hakimlik mi tercihiniz olurdu hocam?
-
Arkadaşlar allaha şükür banada mülakat nasip oldu. İnş yakın zamanda tekrar açılırda çalışan arkadaşlarımız da bu heyecanı yaşarlar.
Benim 26 gkgy
30 ortak alan
27 idari alan şeklinde.
82.9 puanım var.
Sıralamam iki yüzün çok başlarında. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
Anayasa medeni ve tvs de yanlışım yok. -
@misirabbas hayırlı olsun hocam alan bende de aynı lakin gy gk batırdı baya unutmuşum matı filan o yüzden kaçtı demekki orayı küçümsememek lazımmış şimdi mat çözüyorum
-
@mami1616 evet
-
@iibf benim sınavdan korkum yok,tek korkum sınavın olup olmayacağı...
-
@ozgurdeniz61 olacak hocam inşallah hakim yardımcılığı ilanı gelir hele bir mülakatlar yapılsın
-
@kafes66 ne zaman gelecek o da önemli,haziran mi aralık mi?
100 kişinin imzaladığı bir dilekçe falan yazsak Adalet Bakanlığına,sınavın ne zaman olacağını öğrenmek hakkımız bizim...