ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@kara ben Hocam denetci sınavından arandım acaba ev ziyareti nasıl
-
@hacettepe bende bilmiyorum hocam ilk olacak benim icin.Ekibimiz iletisime gececek sizle dedi başkan haftaya geleceklermis
-
@kara liste yayınlanmadı acaba kaç kişi girdi listeye
-
@kara hocam sizi uzman yardımcılığı için mi aradılar, denetçi yardımcılığı için mi?
-
@metuenve denetcilik icin aradılar hocam uzman yardımcılıgı baslıgı altina yazmısım su an fark ettim .
-
Herkese selam
Başvuruda yazdığınız hakkınızda bilgi alınabilecek kişiler listesinden referansları aranan oldu mu? -
8 Mayıs'ta sözlüsü yapılan Denetçi Yardımcılığı sonuçları açıklandı arkadaşlar, Uzman Yardımcılığı hakkında duyumu olan var mı?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederiz,baska basvurulariniz varsa feragat konusunda hassasiyetinizi bekliyoruz arkadaslar.
-
Kesinlikle Arkadaşlar İşsizliğin zor olduğu bu süreçte Lütfen Feragat edebileceğiniz yer varsa edin. Birilerinin daha ekmek sahibi olmasını sağlarsınız.. Birde sizden düşük İlanlara lütfen başvurmayın Sırf orda ismini göreceksin diye İlan bekleyen İşsiz arkadaşların Canı yanmasın.. Lütfen Duyarlı Olalım..
-
Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar mülakatlar biteli 3 Ayı geçti (98 GÜN!)... Beklemeye devam..
-
Daha onceki donemlerde bu zamanlar sonuclar aciklanmis arkadaslar .. Bakanligi arayan oldu mu ?
-
@zuppe merhabalar, ben bayram öncesi aradığımda görevli listelerin hazırlanma aşamasında olduğunu makam onayladıktan sonra duyurulacağını söyledi, güncel bilgim yok ama herhalde istanbul seçiminden sonra açıklanır gibi geliyor bana
-
@yokyav 2 hafta daha bekleyecegiz anlasilan ..
-
Arkadaslar bu hafta aciklanir mi dersiniz ?
-
@zuppe hocam aradınız mı hiç bakanlığı
-
Biraz once aradim , aciklama yetkisinin makamda oldugunu soylediler , yani belli degil..
-
@zuppe baya bekleriz o zaman anlaşılan
-
Zaten herkes seçim çalışması için İstanbulda olduğundan heralde 1-2 haftaya artık muhtemel açıklanması
-
Arkadaslar bakanligi arayan var mi ?
-
@zuppe hocam şurada sonuçları merak eden 3-5 kişiyiz heralde çok aktif bi başlık değil, aramadım ama ben bu hafta veya önümüzdeki hafta açıklanacağını düşünüyorum 4 ay geçti üstünden artık açıklansa da kurtulsak beklemekten