İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@ezo gmail kabul etti bende ev telefonuna ailemin oturduğu evin numarasını yazdım
-
@rootofallevil bende bi sıkıntı oldu sanırım mail atayım en iyisi teşekkür ederim
-
@ezo ben ikinci bir cep numarası yazdım kabul etti,gmail i de kabul etti bir sorun olmadı. en zahmetsiz yaptığım başvuru oldu doğrusu.
-
@yorgun teşekkür ederim cevap için. gerçekten sistem cok güzel hazırlanmış ama bende bir aksilik oldu anlaşılan
-
@jaromi 2018 puanınız kaç hocam p30
-
Son başvuru gününe kadar iş ve sgk teftiş sınavları ile kaymakamlık ve rekabet sınavları sonuçlanırsa puanlar düşer inşallah
-
@rootofallevil ama başvuracaklar son güne kadar beklemez,başvurdular bile başvurusu bu geri de alamazlar
-
@enes24 belki kuruma mail atarlarsa başvurularını geri çekebilirler diğerleri olumlu sonuçlanınca tabi
-
@enes24 2018de sınava girmedim
-
O zaman. Mülakat sonuçları bekleyen arkadaşlar dan ricamız son günlerde başvuru yapmaları olacaktir
-
Arkadaşlar ben başvuru için son günlere kadar bekleyeceğim. Mülakat sonucunu beklediğim Kurum var. Başvuru sürecinde orası belli olur diye düşünüyorum. Beklediğim yer müspet olursa, İstihdam Uzman Yardımcılığı mülakatı için başvuru yapmayacağım. Bilgilerinize.
-
@tbseyhan teşekkür ederiz sizin gibi düşünceli olur umarım diğer adaylar da. Hepimz aynı yoldayız duyarlı olmak zorundayız
-
@ezo Diğer arkadaşlarımızın da öyle yapacağını düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
p30 >>85.30 la başvuru çok kolay olduğu için başvurdum 2 dakikada başvurunca insanın başvurası geliyor :)) 90 üzerine hayırlı olsun
-
Arkadaşlar benim adres çıkmıyor yazamıyor sizde öyle bir sorun oluyor mu
-
@tbseyhan çok teşekkür ederim hocam .Allah sizin de yolunuzu açsın inşallah.
-
@duygu55 Ne demek rica ederim, olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz.
-
Şuan sitede sorun mu var acaba hata veriyor da
-
2017 kpss den sonraki ilanlara memurlar net geçmiş sınavlardan baktım da yaklaşık 100 kurum ilan açmış.Bunlarin arasında bizim 90+ azılı arkadaşlarin erimesi lazım diye düşünüyorum
-
https://www.tercihiniyap.net/kpss/2017-2018-kpss-arasinda-gerceklestirilen-tum-alimlar-h5251.html linke admin güzel yorumlamış, bence son mülakatlar açıklanırsa puanlar rahatlayacak