İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@yorgun 2017-2018 ?
-
@lordoğlu 2018
-
Basvuru bi kolay oldu, sasirdim. Alismisim diger kurum sinavlarinda onu yukle bunu yukle eksik bir sey kaldi mi diye dusunuyorum..
-
Arkadaslar bugün basvuru yapan arkadaslardan biri basvuru numarasını paylasabılır mi. Kaç kişi basvurmus çıkarım yaparız belkı.
-
@wicksell p15 puan 91 sıralama 93
-
@atanamayan basvuru numarasi nerede yazıyor ki?
-
@atanamayan ben simdi basvurdum ama referans no diye bir sey var. basvuru no cikmadi ya da ben goremedim.
-
arkadaslar belirttiginiz mail adresine bir donus oluyor mu basvurudan sonra? basvuru sonucu ekraninda "basvurunuz basariyla tamamlandi" dedi ama ayrica mail de geliyor mu? cok hizli oldu basvuru, bir dakikada tamamlandi icime kurt dustu
-
@gaye referans numarası demek istedm. Paylaşmanız mumkun mu
-
@atanamayan Hocam referans numarasi 8 haneli. O kadar basvuran olmasi imkansiz Basvuru sayisini anlayabilecegimiz bir basvuru no su var mi bilmiyorum. Arkadaslar biliyorsa yazabilirler.
-
@atanamayan Hocam size yazdim ozelden. referans numarasinin son iki hanesi brans siralamam yalniz. o dikkatimi cekti.
-
@gaye tesadüf olmuş hocam benim öyle değil merak edip baktım şimdi
-
@wicksell 2018 p15-90.50 sirlama 135
-
@ezo evet hocam. baska arkadaslar da yazdi. tesadufler beni bulur zaten hep :))
-
Merhabalar Arkadaşlar Bende Başvuru Yaptım Ancak Normal Mezuniyeti (Çeko) Yazdıktan Sonra İkinci Üniversite Bölümüne Halen Okumakta Olduğum Üniversiteyi Yazdım, İkinci Üniversite Bölümünde Mezuniyeti Sorduysa Bir Yanlışlık Yapmış Olabilir miyim?, Kurumu Aramaya Gerek Var mı?
-
@salih1940 mezuniyeti soruyordu diye hatırlıyorum.Mezun olmadıysanız hala okuyorsanız o bölümü bence arayın,mail atın bir şekilde ulaşın sorun
-
@mevlüt Teşekkür Ederim Hocam Ben Bir Sorayım
-
Bizim en büyük problemimiz geç açıklanan mülakatlar. Sınavlardaki, aynı kişilerin başvuru yapmak zorunda kalması, aynı kişilerin kazanması vs. hem katılana hem de sinava katılamayana sıkıntı oluyor. Bu işleri ancak dernek bünyesinde çözmek zorundayız. Neden mühendisler odası, hukukçular derneği var da neden sosyal bilimciler derneği, odası her neyse yok. Bunlara çözüm üretmek gerek. Acilen bizimde bir kimliğimiz olduğunu, bizimde azımsanmayacak bir kitle olduğumuzu göstermemiz gerek.
-
Arkadaşlar sessizliğe gomuldünüz.Sizce çeko kaçla kapatır tecrübeli dostlarim kardeşlerim nolur bir fikir verin
-
Listeler ne zaman belli olacak