İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Son başvuru tarihini izleyen beş iş günü içinde sonuçlar açıklanır yazıyordu. 25 ocak akşamına kadar öğrenmiş oluruz girip girmeyeceğimizi.
-
@kalendermeşreb Evet Sordum Sıkıntı Olmaz Dediler Ancak Ben Yine de Sildirdim, Riske Atmak İstemedim.
-
Bugün açıklanır mı dersiniz:)
-
Ya arkadaşlar açıklanan sınavlar var kazanan arkadaşlar nolur duyarlı olalım lütfen çok zor dönemlerden geciyoruz .Birbirimize destek olalım diğer kurumları kazananlar istihdam uzm.yard feragat etsin hepimizin yüzü gülsün inşallah. Duyarlı arkadaşlardan Allah razı olsun. Allah onların da yolunu acsin
-
Iskur da diğer kurumların mülakat süreçleri gibi gec calismaz inşallah
-
Arkadaşlar bugün açıklanıyor mu? Nereden bakıyoruz?
-
@kubra111 işkur mesaj atar hocam
-
@deuceko hocam belli olmaz halihazirda imd aliminda mulakatlar aciklanmadi bayadir. Ama is mufettisligi gibi de olmaz.
-
En geç bu cuma akşamına kadar açıklanması lazım
-
@kubra111 işkur duyuruları takip ediyorum ben de hocam
-
@rootofallevil ama basvuru bitiminden 5 is günü icerisinde yazıyordu. 18inde bitmemis miydi başvuru. Bugün açıklanması gerekmez mi
-
@kubra111 18i cumaydı 5 iş günü dediği için pazartesi ile cuma arası hocam. Bugün de açıklanabilir tabi ama cumaya kadar süresi var
-
Gecikmesinin sebebi listeleri tekrar düzenliyorlarmış. Yüksek puanlı 2 3 kişi arayıp başvurusunu çekmiş güzel şeyler de oluyor
-
@ezo arayıp sordunuz sanırım hocam. Bugüne yetişir mi acaba
-
@serhats hocam bugun açıklanır mı dedim yarın 23.59 a kadar süremiz var dedi 1 gün daha bekleyeceğiz sonucu.
-
Arkadaşlar diğer başvurularımı çektim buranın başvurusu kalmış. Hangi telefon numarası biliyorsanız arayıp hemen çekeyim
-
@fg94 03122163291 hocam teşekkür ederiz
-
@fg94 Burası dilekçe istiyor hocam bilginize
-
Teşekkür ederim arkadaşlar
-
@fg94 teşekkürler ederiz hocam